Hvordan man laver køkken fortelt gardiner

November 19

Hvordan man laver køkken fortelt gardiner

Køkken fortelt gardiner er også kaldet Cafe gardiner, fordi de var oprindeligt inspireret af markiser draperet over fortovscaféer. Fortelt gardiner er placeret øverst i et vindue i en måde, der svarer til et gardin valance, kun uden flæser. Kigge efter stof i natur-inspirerede farver eller brede, klassiske striber, og vælg en fast og tætvævet stof for det bedste resultat, når du foretager din egen køkken fortelt gardiner.

Instruktioner

•Measure bredden af vinduet køkken og tilføje 13 inches til måling.

•Klippe en rektangulær strimmel af stof, bredde du bare beregnet med en højde på 24 inches.

•Measure 5 inches i, forlader forsiden af fortelt tæppet formet som et rektangel. Gøre 1/8-inch mærker på bunden og toppen kanterne af stof med skrædder 's kridt. Lægge stoffet rektangel ansigt på bordet, og fold enderne af stoffet.

•Klap ender tilbage på sig selv som en harmonika, i en vinkel med 6 tommer i bunden uberørt, og gå lige op til fold øverst. Det vil ligne en bred jakke revers, før du sy og klippe det. Top-stitch 1/4 tommer fra fold, og afbrød det overskydende stof.

•Drej både lange kanter under 1/4 tommer, og sy dem på plads, ved hjælp af en lang basting søm på din symaskine, for at afslutte de rå kanter af stoffet. Drej de lange kanter under igen, 3 inches denne gang, og brug en medium-længde søm på symaskinen til slut at tarmene for gardinstænger.

Tips & advarsler

  • Når du placerer gardiner stænger, café stangen, der ikke har en tilbagevenden går over vinduet, og stangen med en 6-tommer tilbagevenden går 17 inches nedenfor den øverste stang. Dette efterlader 1/2 tommer af overskydende stof. Alt for stram stoffet trækker gardinstænger indad.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com