Sådan foretages fejlfinding af en Hayward Swimming Pool pumpe

November 19

Hvis du har en Hayward pool filter, ved du allerede, hvor godt de udfører. Med regelmæssig vedligeholdelse, vil Hayward filtre holde pool vandet krystalklart. Hvis du opdager, at din pool pumpe eller filter ikke virker som det skal, bliver du nødt til at tage tid til at foretage fejlfinding af problemet. Der er et par skridt du kan tage til hurtigt at lokalisere og løse det problem, du har med din Hayward pool pumpe eller filter.

Instruktioner

•Kontrollér slange-forbindelser. Du kan registrere en løs forbindelse af udkig våde områder eller dryppende forbindelser. Det er vigtigt at stramme løse forbindelser ikke kun forhindre dryp men stop potentialet for luft ind i filtreringssystemet. Hayward pool pumpe opererer under et vakuum miljø. Luft at komme ind i systemet vil forhindre det i at fungere korrekt.

•Drej off pumpen og tjekke pumpe kurv. Fjern snavs eller ophobning af blade fra pumpen kurv. For meget snavs i pumpen kurven vil hæmme pumpe fra tegning af vand fra poolen og passerer igennem filteret.

•Rengør resterne fra røret tilslutning Hayward pumpe kurv til løbehjulet. Fjerne pumpen kurv og føler for fanget blade og snavs i røret. Når du har fjernet snavs, nå lidt videre i at se hvis løbehjulet er også fri for snavs. Løbehjulet er den fan-lignende enhed, der skaber Undertrykket. En tilstoppet løbehjulet forhindrer Hayward pumpen fungerer effektivt.

•Undersøg pumpe kurv. Hayward pool pumper selvstændige priming pumper. For at prime, men skal pumpen kurven udfyldes med vand. Hvis pumpen kurv er tørre, åbne låget af pumpe kurven, hvilket vil få vandet til at flyde i fra skimmer slange. Når pumpen kurven er fyldt med vand, sæt og fastspænd låget.

•Backwash, rense eller regenerere filteret. Når filteret i en Hayward pumpe er beskidt, er det ude af stand til at rengøre pool korrekt. Du vil bemærke en stigning i trykmåleren og et fald i vand tilbage flow til poolen. Hvis du har en Hayward DE Perflex filter, regenerere filteret ved at slukke filteret og skubbe på de sorte håndtag på toppen af filteret. Skub håndtaget langsomt og træk det hurtigt. Gentag processen tre gange for at regenerere filteret. Sandfiltre bør backwashed, mens patron filtre skal være fjernet fra filter boliger og grundigt hosed ned.

Tips & advarsler

  • Hvis presset på din Hayward DE filter er stadig høj efter udførelse af en regenerering, er det tid til grundigt rense filteret og tilføje frisk diatoméjord.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com