Hvad ville forårsage hvid skimmel på min kælderetage?

November 19

Hundredvis af mug arter findes, der vokser i en bred vifte af farver og teksturer. Hvid skimmel i din kælder kunne være en af snesevis af typer af skimmel. Købe og anvende en mold testkit vil afgøre, hvilken type skimmelsvamp du har, så du kan finde ud af, hvis det vil forårsage sundhedsproblemer. Uanset hvad, arbejde på at fjerne den hvide mug fra kælderen så hurtigt som muligt, da det vil tilskynde flere skimmelvækst i dit hjem. Kig på årsager til mug i kælderen til at forhindre det i at vokse tilbage.

Fugt

Fugt er den vigtigste grund til hvorfor enhver skimmel vokser overalt. Hvis din kælder har en masse fugt og vand lækager, vil skimmel til sidst begynde at vokse på gulvet. Hvis du kan styre fugt niveauet af dit hjem og din kælder, stopper skimmel vokser på kælderetage fordi skimmel har brug for vand for at overleve. Det har også brug for næringsstoffer, men fordi mug kan fest på støv, det kan bo hvor som helst i dit hjem, der er fugt.

Mangelfuld Ventilation

Din kælder bliver alt for fugtigt, hvis det ikke er ventileret ordentligt. Ordentlig ventilation omfatter kanaler der ikke er blokeret, og at cirkulere luften i hele huset, som også omfatter badeværelse fans i kælderen, at fjerne fugt efter et brusebad eller badekar. Ventilation sikrer der er konstant omsætning, som vil fordampe overskydende fugt i kælderen og forhindre mug vokser på kælderetage.

Lækager og oversvømmelser

Utætheder øge vandindholdet i din kælder og kan tilskynde skimmelvækst der. Hvis du har en ufærdig kælderen, som du ikke bruger meget ofte, kan du ikke opdager en lækage i et par dage eller uger. Denne lækage kan skabe pooling i din kælder, som er rigelig vand til tusindvis af skimmelsporer kan begynde at vokse der. Tør kælder grundigt efter fyldning for at sikre, at kælderen ikke har for meget fugt.

Snavs og støv

Hvid skimmel behov organisk materiale til at spise for at overleve og reproducere. Når den finder dette og vand kan det vokse. Skimmelsvamp kan spise støv og snavs at overleve. Således giver en kælder, der er beskidt og dækket i støv en gæstfri atmosfære for skimmelvækst. Undgå dette ved at rense og afstøvning kælderen ofte.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com