Sådan pris en udvendig maling Job på et hus

November 19

Maleri et hus kan involvere en lang række variabler, som da det sidst malet, tilstand af ydre, krav fra kunden og prisen på materialer og arbejdskraft til et bestemt marked. Når estimering pris for maleri ydersiden af et hus, bestemmes meget af estimatet af personlig erfaring. Dog kan omhyggelig analyse af huset hjælpe dig med at nå et estimat, der er fair for både du og kunden.

Instruktioner

•Vurdere omkostningerne ved de materialer, du bliver nødt til at udføre jobbet. Tilstanden af huset og begær af kunden kan forårsage store udsving i dette beløb. Hvis huset ikke er blevet malet i mange år, vil det kræve flere materialer end et hus, der var for nylig malet. Bringe en liste over hvad du bliver nødt til at fuldføre jobbet til butikken med dig, og få en idé om, hvad alle punkter på din liste vil koste.

•Brug din personlige erfaring for at bestemme, hvor meget af det hus, du kan male i en time og derefter hvor mange timer det vil tage dig til at fuldføre huset. Næste, du skal afgøre, hvad din tid er værd. Dette vil blive påvirket af din oplevelse, den nuværende markedspris og dit indtryk af arbejdets kvalitet kunden ønsker. Multiplicere mængden af tid, det tager dig at afslutte huset af din timeløn, til at beregne omkostningerne til arbejdskraft.

•Tilføj sammen omkostningerne til arbejdskraft og materialer, at nå samlede estimat for jobbet. Nu, revurdere antallet ved at spørge dig selv, hvis dette er hvad du ville forvente at betale, hvis det var dit hus.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com