Sådan skøn hegn materiale

March 29

Anslå, hvor meget hegn materiale skal du indebærer en stor mange variabler. Der er så mange vinyl, metal, kæden link, kobber rør og træ hegn størrelser og stilarter til rådighed at anslå, hvor mange stillinger, låger, paneler eller bestyrelser er nødvendige for en kan synes svært på først, men med nøjagtige målinger og en stor plan kan du vurdere materialeudgiften til eventuelle hegnet, der opfylder dine behov og arbejder med din landskabsarkitektoniske helhedsplan.

Instruktioner

•Sketch området hvor du vil være markedsføring dit hegn, herunder permanente strukturer, fortove, træer, buske og beplantning senge og tilføje din foreslåede hegnet linje og gate steder. Denne tegning behøver ikke at være at skalere men det vil give et godt sted for at markere dine målinger på.

•Enlist ved hjælp af en ven og tage overordnede målinger af din foreslåede hegn og Port område og afstande mellem strukturer, fortove og beplantning i dit planlagte område og markere dem på din skitse.

•Opret en site kort fra disse målinger på ternet papir ved at vælge en skala, hvor din plan vil passe på ét ark papir og tegning i linjer og placeringer ved hjælp af denne skala. For eksempel, hvis du estimering hegn nødvendige for en 12-fods ved 20-fods rektangulære hegn materialer og din millimeterpapir har over 20 blokke vandret eller lodret, kan du indstille din skala hvor hver blok er lig med 1 fod.

•Indstil hvor mange indlæg vil blive krævet for hvert hegnet linje ved at dividere hegnet længde med 4 fødder, 6 fod eller 8 fod (afhængigt af dit bord eller panelet bredde), hvis du er ved at opbygge hegn dig selv, eller ved bredden af panelet og en post for præfabrikerede hegn. Hvis din beregning producerer en resten, distribuere resten ligeligt mellem bugterne eller mellem den første og sidste bay, medmindre du bruger præfabrikerede fægtning paneler. Sørg for at medtage de to støtte stillinger for porte, og en post i en 45 graders vinkel.

•Calculate hvor mange bestyrelser eller paneler skal du ved at dividere hegnet er længden af bredden af bestyrelser og eventuelle mellemrum (strejkevagt, post og jernbane, bestyrelsen og stringer hegn) eller paneler (træ, vinyl og sammensat, og dekorative metal hegn). Du vil også nødt til at multiplicere summen af mængden af skinner eller ledninger til disse hegn. For eksempel, hvis dit hegn længde er 64 fod og du installerer 4-mund-wide paneler skal du 16 paneler, ikke tager gates eller indlæg i betragtning.

Tips & advarsler

  • Ikke glemme post caps, hængsler og bogføre spikes eller beton til stillingerne.
  • Sørg for at tjekke lokale bygningsreglementer og din ejendom linjer før at oprette dit webstedkort og vælge et hegn stil.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com