Hvordan til polske med olie Base

August 10

Hvordan til polske med olie Base

Polsk med olie base giver en enkel løsning for at opretholde træmøbler. I virkeligheden, forklarer nogle møbler pudse mindske mængden af nødvendig rengøring tid, Jessica Moreland på Mudville News. De fleste naturlige-polske løsninger er nemme for boligejerne at gøre fra mad-baserede ingredienser. De fleste ingredienser for olie-base pudse kommer fra det lokale supermarked. Både naturlige og pre-made møbler polish med en olie base hjælper forbrugerne til at reducere træ revner forårsaget af langvarig solen.

Instruktioner

•Mix en del eddike med tre dele olivenolie i en sprayflaske. Ryst løsningen kraftigt, indtil alle dele er godt blandet. Spray olie basisløsningen direkte på en klud eller svamp.

•Rub løsning i skoven. Anvende blide tryk mens gnider eddike og olie løsningen med korn.

•Tilføj 1/4 del kogt linolie, 1/8 del eddike og 1/8 del whisky til en sprayflaske til at gøre denne type af polsk med olie base. Agitere løsningen, indtil møbelpolish er blandet grundigt. Anvende løsning til stærkt voksede møbler eller polypropylen-træ finish.

•Tillad løsning til at fordampe. Blid aftørre overskydende løsningen. Ikke buff. Buff hørfrø polsk med olie base, hvis æteriske olier bruges i stedet for whisky.

•Tilføj 1/2 kop sød mandel olie og en spiseskefuld af hvedekimolie til en sprayflaske. Smelt en spsk af bivoks og tilføje dette, sammen med to spiseskefulde af røde Tyrkiet olie.

•Mix i et par dråber æterisk olie i polske med olie base. Logre blandingen sammen. Anvende bivoks løsning til at tørre træ, i stedet for voksede stærkt eller polypropylen træ finish. Anvende en af disse tre olie-baserede pudse mindst en gang hvert år.

Tips & advarsler

  • Tilføj æteriske olier som orange olie, pebermynte, salvie, citron, enebær eller balsam fir at naturlige olie-base pudsemidler til at opretholde en frisk sendt i hele hjemmet.
  • Selv om nogle æteriske olier er naturlige eller organiske etiketter, får ikke æteriske olier på tøj eller kroppen til at undgå eventuelle allergiske reaktioner. Altid vaske træ overflader først for at undgå at blande alle olie-baserede polsk til overflade støv. Fjerne alle genstande fra møbler før polering for at undgå ulige belægninger.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com