Hvordan til at befrugte en tønde kaktus

November 20

Hvordan til at befrugte en tønde kaktus

Tønde cactus squat, fedt form gør det en værdsatte valg som en indendørs potteplante. Cactus planter fylder en gryde godt og, som det modnes, den producerer små forskydninger, der klynge smukt omkring de vigtigste anlæg. Tønde kaktus kommer i forskellige former, men de fleste ligner opretstående flasker eller squat glober. Deres lange pigge yderligere tilføje interesse for planten, og nogle sorter producerer også attraktive blomster. Tønde kaktus kræver nogle næringsstoffer, men pleje er nødvendig, da for meget befrugtning kan være mere skadelig end ingen overhovedet.

Instruktioner

•Dilute en opløselig 5-10-5 kunstgødning i vandet. Bland gødning og vand på halvdelen af satsen, anbefalet på pakken gødning.

•Kapacitet tønde kaktus med den fortyndede gødning. Anvende vandet direkte på jorden omkring basen af kaktus og ikke direkte på kaktus. Anvendelse af gødning, indtil den overskydende væske begynder at løbe fra bunden af puljen. Tømme drypbakke under puljen efter gødskning.

•Begin gødning programmer i juni, og fortsætte med at anvende gødningen en gang om måneden gennem September. Tønde kaktus bliver semi-hvilende i vinter og kræver ikke befrugtende.

Tips & advarsler

  • Befrugte garden-vokset kaktus i April med en langsom frigivelse 5-10-5 kunstgødning anvendes på etiketten anbefalede sats.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com