Hvilken vægfarve går med Pink sengetøj?

November 20

Hvilken vægfarve går med Pink sengetøj?

Når du vælger en vægfarve til at gå med sengetøj, kan maling og tapet indstillinger vises endeløse. Indretningsarkitekter og lægfolk både henvende sig til de trofaste farvehjulet til hjælp i at visualisere den bedste farveskema for et værelse.

Monokromatiske

En monokromatisk, eller en-farvet udsmykning ordning benytter farver fra den samme afdeling af farvehjulet. Fordi pink kombinerer rød med hvid, omfatter monokromatisk partnere for pink sengetøj alle nuancer af rød, fra varm rød-orange til cool violet-rød.

Supplerende

Komplementære farve ordninger--farver overfor hinanden på farvehjulet--arbejde på grund af princippet om, at modsætninger tiltrække. Green ligger direkte overfor rødt, derfor, grønne supplerer pink. Private værelser som soveværelser føler dig fredfyldt når malet en cool, beroligende farve i den blå eller grønne familie.

Jordfarver

Mens jordfarver såsom brun og beige ikke vises på farvehjulet, arbejde disse klassiske nuancer med hvilken som helst farve. Moderne design par ofte pink med chokolade brun eller tan. Fordi pink er en varm farve, vælge en jord tone med en lidt kølig undertone.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com