Hvordan til at designe et Layout for mursten brolæggere

August 10

Du har en masse valg, når du udformer hardscape til din værftet. Hardscape eller de permanent konstrueret terrasser, gangbroer og inventar i din værftet, bør holde med den overordnede designstil i dit hjem. Vælg materialer, der er i overensstemmelse med resten af dit hjem. Hvis du bor i en traditionelle hjem, især en konstrueret med mursten accenter, er asfaltudlæggere et nemt valg. Mursten brolæggere kan tilføje charme og karakter til din gårdhave, yard eller indkørsel.

Instruktioner

•Vælge et fundament for din asfaltudlæggere. Ifølge Tom Silva med dette gamle hus, kan du lægge asfaltudlæggere direkte over beton, forudsat det er allerede niveau, eller vælge at lægge asfaltudlæggere i sammenpresset sand med en kant, som har været mortared for at holde det fra at flytte. Mørtel skaber et mere solidt grundlag og vil bidrage til at undgå flytning af mursten. Mørtel har imidlertid også en tendens til at knække over tid.

•Measure din ledig plads. Evaluere træer og andre hardscape, der skal fjernes, før Murstenen er indstillet. Bestemme den primære brug af rummet. Hvis du planlægger at oprette en mursten gårdhave, overveje, om pladsen vil være underholdende eller for beskyttelse af personlige oplysninger. Når du planlægger gangbroer, overveje at forlade nok plads til anlagte grænser. Du bliver nødt til at udgrave ca 6-8 inches under jorden for at lægge dine brolæggere.

•Vælg en farve og stil af udlægningsmaskiner. Mursten brolæggere kommer i en række størrelser, former og farver. Afhente et antal prøver fra butikken. Kig på fliser i forskellige belysning hele dagen og fra forskellige vinkler. En brolægger, som du kan lide i butikken se meget anderledes ud i din værftet.

•Pick din landskabspleje. Bestemme, hvor dine træer og buske er placeres vil hjælpe dig bestemme kunstvanding behov. Du skal muligvis køre kunstvanding linje underjordiske før indstilling mursten på plads. Holde inde indre at lækager fra vanding kan forårsage dine mursten til at flytte, så sørg for at dette job er gjort af en professionel, hvis du ikke føler dig tryg, gør det selv.

•Tilføj nogle ekstra funktioner. En af de største Karakteristik af asfaltudlæggere er deres fleksibilitet. Du kan bruge asfaltudlæggere for at konstruere en pejs, ekstra siddepladser, hævet plantageejer senge eller endda en vand-funktionen. Overvej at tilføje disse elementer, når du planlægger din plads.

•Draw et detaljeret billede af rummet. Omfatte målinger, landskabspleje og alle andre funktioner, du vil medtage. En præcis tegning vil hjælpe dig til at præcist skøn din forsyninger. Jorden handler Exchange tilbyder retningslinjer på afstand til møbler: 12 fod i diameter for den gennemsnitlige havebord og 20 kvadratfod for gennemsnitlige grill vogn.

Tips & advarsler

  • Brug farvede blyanter til at fremhæve detaljer i din tegning. Tegne landskabspleje og nogen møbler, så godt. At se en detaljeret visuel plads vil hjælpe dig med at gøre nogen sidste tweaks til planen.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com