Hvordan at slippe af Fiddlenecks

November 20

Hvordan at slippe af Fiddlenecks

Fiddlenecks er blomstrende planter, der er almindelige i enge, langs vejsider og langs kysten i det vestlige USA (hvor de betragtes som en ukrudtsplante). Denne årlige plante har gul til orange blomster og mørke grønne stængler med behårede blade. Fiddlenecks er ofte bortskaffes på grund af den toksiske risiko de indebærer for heste og andre dyr, græs. Flere teknikker bruges til at disponere over fiddlenecks.

Instruktioner

•IDENTIFY fiddleneck, givet geografiske beliggenhed. Fordi der findes flere arter af denne plante, er at identificere den rigtige plante nødvendig, før bortskaffelse af dem. Almindelige fiddlenecks har brun eller sort nødder, der hænger fra planter, hvorimod kystnære fiddlenecks har grå nødder. Alle fiddlenecks har lanse-formede blade og blomstrende hoveder, som minder om halsen på en violin. Hver blomst har fem lapper, og ved modenhed, dette er hvor nødder form og drop fra.

•Vælg herbicid derefter trække og spray alle planter. Konsultere en ukrudtsplante management agency i dit område, hvis du er usikker på hvilke herbicid er bedst til dine behov. Stedet sprøjte hver enkelt plante med ukrudtsmidlet og give tid til herbicid at dræbe anlægget. Efter at planten er død, begynder at trække hver enkelt plante fra jorden, herunder rødderne, og placere hver enkelt i en affaldssæk. Dette vil sikre, at fiddlenecks ikke vil vokse tilbage. Hvis sprøjtning foregår i en græsgang, Sørg for, at fjernes alle dyr fra området spray.

•Mow eller skråstreg græs område før blomstring tidsramme. Slåning fiddlenecks før blomstring reducerer frøproduktion. Når gjort gentagne gange, slåning vil nedbryder frøbank jord og fiddlenecks vil stoppe produktionen. Dette er en billigere og mindre skadeligt alternativ til at bruge herbicid, selv om det er mindre effektive med tiden som rodsystemer for fiddlenecks er stadig intakt.

•Understand tegn på toksiske forgiftning hos husdyr. Dyr, der spiser fiddlenecks indtage alkaloider, der forgifter dyr. Dette er en hovedårsag, hvorfor fiddlenecks er ødelagt. Dyr, der spiser fiddlenecks kan vise tegn på ustabil bevægelse, pludselige sammenbrud eller tab af bevidsthed og beslaglæggelser. Kontakt en dyrlæge straks, hvis disse tegn er til stede.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com