Schlage B500 instruktioner

November 20

Schlage B500 deadbolt afløse er en af selskabets kommercielle linje af dørlåse. B500 udnytter en tykkere deadbolt og et trim ring på indersiden af den forreste frontpladen for at forhindre wrenching cylinderen ud af ubudne gæster. Det har også en styrkelse plade til dørkarmen. Når du udskifter din nuværende lås med Schlage B500 kan det være nødvendigt at bore hullerne dybere. Hvis dette er en ny installation, bruge skabelonen hul skæring leveres i æske med Schlage B500.

Instruktioner

•Fjern den gamle deadbolt fra døren sammen med strejke plade på døren ramme jamb. Indsætte en 1-tommer hulsav i Boremaskinen. Indsæt hulsav i låsen hul på kanten af døren og bore hullet en anden 3/8-inch forbi hul til låsen. Dette giver mulighed for længere tilbage-sættet af Schlage B500.

•Skub håndtaget øverst på deadbolt mekanisme mod montering plade og justere back-sæt efter behov. Sølv hullet på bagsiden-sæt skal line op over midten af døren hul når du indsætter deadbolt mekanisme i døren. De back-sæt dias til at justere. Skub håndtaget mod slutningen af back-sæt til at låse det på plads.

•Skub adapter krave over den bagerste ende af deadbolt mekanisme og mod bagsiden af monteringspladen. Denne krave hjælper med at forhindre nysgerrige dør åben. Indsæt deadbolt mekanisme i kanten af døren og sikre Monteringsplade til dør kanten med de medfølgende skruer og Phillips-head skruetrækker.

•Sæt den ydre frontplade forsamling med den centrale cylinder i hul på forsiden af døren. Kraven på indersiden af frontpladen har et hak, der passer over deadbolt mekanisme. Placer monteringspladen på hullet på indersiden af døren. Tråd to fuld-tråd skruer gennem monteringspladen og i gevind ærmerne af ydre frontpladen. Spænd med en flad-head skruetrækker.

•Anbring indre deadbolt frontpladen over monteringsplade, foring op monteringshullerne med de to gevindhuller på frontpladen. Fastgør med de to montageskruer på væggen og en Phillips-head skruetrækker.

•Sæt den dør indramme reinforcer ind i dørkarmen. Forstærker er en ærme til deadbolt når det låser inde i dørrammen. Dette tilføjer mere beskyttelse mod "sparker" døren. Sikre reinforcer til rammen med 3-tommer lange træskruer. En af skruerne installerer fra inde i ærme hul og ind i den dør indramme jamb.

•Sæt strejke plade til reinforcer pladen med de sikre skruer. Låse Schlage B500 deadbolt ved hjælp af tommelfinger grebet på indersiden. Lukke døren og teste din nye lås.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com