Sådan får du opkast pletter fra gulvtæppet

August 11

Sådan får du opkast pletter fra gulvtæppet

Opkast pletter er en del af livet med børn eller kæledyr. Derudover kan syge voksne ved et uheld opkast på gulvtæppet når de ikke kan gøre det til badeværelset. Få opkast pletter fra gulvtæppet kan blive en akkord, som skrubbe er skadelige for tæppet. Det er således vigtigt at rense opkast på løber lige bortrejst. Dette er fordi når opkast sidder det bliver et svært stof. At fjerne opkast efter et stykke tid kan beskadige fibre i tæppet og efterlade varige tæppe ødelæggelse.

Instruktioner

•Rengør op de overskydende opkast straks. Hvis det er muligt, er det vigtigt at fjerne stående opkast straks. DUP pletten med to eller tre papirservietter. Hvis du skal gnide, gøre det forsigtigt. Bruge ekstra papirhåndklæder til at afhente den resterende opkast.

•Spray tæppe pletfjerner i en unnoticeable område, til at teste for ændringer i dit tæppe farve. Bruge Eliminator tæppe Spot & pletter Remover, Oxy Clean Carpet Spot pletter Remover eller et tilsvarende produkt. Vent cirka tre minutter for at kontrollere tilstanden før du fortsætter.

•Fyld skål med dampende vand. Dunk svamp i skålen. Vride overskud af vand ud. DUP område for at få stedet fugtig. Skyl svamp og duppes stedet igen.

•Spray omtrent fem eller seks sprøjter af tæppe pletfjerner på opkast pletten. Læs instruktionerne på tæppe renere efter eget valg. Typisk vil du forlade remover på gulvtæppet i ca otte minutter.

•Blot opkast pletten igen med en fugtig svamp. Dyp svampen og gentage processen tre eller fire gange. Tryk på pletten fast at få opkast ud af tæppet.

•Brug håndklæde tørre området i gulvtæppet. Igen, ikke gnide som dette kan skade fibrene. DUP kraftigt for at få så meget væske som muligt. Lægge håndklædet løst over området og er færdig med at lade det lufttørre.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com