Hvordan man laver en magnetisk døren Sensor

November 21

Hvordan man laver en magnetisk døren Sensor

Hjem og kontor alarmsystemer bruger ofte sensorer, at advare systemet at en dør eller et vindue er blevet åbnet. Selv om mange af sensorer til moderne systemer kan indeholde små strømforsyninger og trådløse sendere, behøver en dør sensor ikke være omfattende til at udføre jobbet tilstrækkeligt. En magnet og et par elektroniske komponenter, for eksempel, kan samles for at give en akustisk alarm, når en døren har været åbnet eller lukket.

Instruktioner

•Applicer én side af den 2-vejs tape til magneten bred kant. Placer magneten på kanten af den indvendige brede side af døren, at sikre, at magneten ikke interfererer med dør lukning.

•Tag låget på den plastboks. Brug tænger til at bøje kundeemnerne på spole, så fører er på en 90-graders vinkel til selve induktor. Placer induktor kroppen mod en af indersiden boksen vægge. Ansigt induktor fører mod indersiden af kassen. Tape induktor til boks væggen ved hjælp af den elektriske bånd.

•Brug tang til at klippe en 4-tommer stykke af røde ledning. Strimmel 1/2 en tomme af isolering fra enderne af denne tråd. Twist sammen ene ende af wiren med en af induktor fører. Brug loddekolbe til at smelte en lille dråbe af lodde til dette elektriske, fælles, og glat ud loddes leddet med spidsen af loddekolbe indtil leddet er skinnende og fri for klumper. Wrap denne elektriske fælles med elektrisk tape udsatte metaldele.

•Twist sammen den løse ende af den afisolerede røde ledning i fællesskab med en af kundeemner fra 470 ohm modstand og rød bly fra batteriet snap stik. Lodde denne elektriske fælles og Pak de udsatte metal dele af denne fælles med elektrisk tape.

•Twist sammen en af kundeemner fra buzzeren med løs føringen fra 470 ohm modstand. Lodde denne elektriske fælles og Pak de udsatte metal dele af denne fælles med elektrisk tape.

•Twist Samleren fører fra begge modstande sammen i fællesskab med de resterende bly fra buzzeren. Lodde denne elektriske fælles og dække de udsatte metal dele af fælles med elektrisk tape.

•Twist sammen emittent føre fra den første transistor sammen med base føringen fra den anden transistor. Lodde denne elektriske bly, men ikke wrap det med elektrisk tape.

•Twist sammen basen føre fra den første transistor med en af kundeemner fra 100-kiloohm modstand. Lodde denne elektriske fælles og Pak de udsatte metal dele af fælles med elektrisk tape. Twist sammen den resterende bly fra denne modstand med de resterende bly fra magnetventilen, lodde det elektriske fælles og dække de udsatte metal dele af denne fælles med elektrisk tape.

•Klippe en 4-tommer stykke sort wire og strip 1/2 en tomme af isolering fra enderne af ledningen. Twist sammen ene ende af denne tråd med emitter bly fra den anden transistor og lodde denne elektriske fælles. Twist sammen den løse ende af denne tråd sammen med den sorte ledning fra batteriet snap stik, og lodde denne elektriske fælles. Dække de udsatte metal dele af både elektriske samlinger med et stykke af elektrisk tape.

•Sæt boksen på dørkarmen parallelt med bar magnet. Sikre at spole inde i boksen er så tæt på magnet som muligt uden at forstyrre driften af døren. Bore et hul gennem boks væggen, der kontakter dørkarmen og montere boksen til dørkarmen. Dække monteringsskrue med et stykke af elektrisk tape. Tillægger batteri snap stik batteriet og tape batteri til en af indvendige vægge af boksen. Erstatte låget på kassen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com