Hvorfor er blomster vigtige for os?

November 21

Hvorfor er blomster vigtige for os?

Blomsterne er en integreret del af vores dagligdag. Enten i naturlig tilstand lige fra haven eller forarbejdet i en anden form, blomsterne kommer i mange former og har forskellige anvendelser. Mange mennesker deler en lignende påskønnelse af skønhed af blomster, men de mindre åbenlyse fordele ved blomster kan ikke være kendt. Nogle blomster eller dele heraf indgår i produkter, du bruger på en given dag, føje til deres betydning ud over visuelle.

I haver

Selvom haver omfatter mange typer af planter, tror mange mennesker automatisk af blomster, når de tænker på haver. Mange husejere plante blomster for at lysne og forskønne landskabet. Blomster som solsikker og søde ærter er brugt til at tiltrække sommerfugle til haven, mens begonier og blødende hjerte sorter lokke kolibrier. Havearbejde har været betragtet som terapeutisk i mange år, forbedring af fysiske og psykiske færdigheder af patienter, der gør det. Maser i et blomsterbed kan gøre en verden af godt, siger master gartner Audrey Chadwick, Galveston County Master gartnere.

Medicinske anvendelser

Blomsterne har været brugt i medicinske applikationer rundt om i verden i århundreder. I urtemedicin anvendes blomster og deres ekstrakter til behandling af en lang række lidelser. Linden blomstrende urter bruges i mange produkter, hoste og kold og menes at hjælpe med at fremme svedtendens til behandling af feber, men der er ingen videnskabelige beviser til at bakke denne påstand, ifølge University of Maryland Medical Center.

Til festlighederne og ceremonier

Blomster spiller en vigtig rolle i mange fester, og mange blomster er blevet forbundet med symbolske betydninger. Blomsterne bruges til at dekorere et bryllupskapel og er givet på Valentinsdag, fødselsdage og jubilæer. Blomsterne er også fælles under Begravelsen Service, ceremonier, der fejrer pensioneringer og forfremmelser og årlige parader. For mange mennesker, kan blomster give en følelsesmæssig løft i tider med sygdom eller udfordring.

Fragrance

Mens nogle aromatiske blomster i deres naturlige form, som roser og jasmin, er værdsat for de behagelige dufte de udleder, mange har mere specifikke anvendelser. Lavendel blomst i tørret form bruges til duftende breve og potpourri, mens dens olie er nyttigt i massageolie, sæbe duftstoffer, aromatiske bade og blomstermotiver vand. Den æteriske olie fra en gardenia er udbredt i parfume gøre, mens afskårne blomster som roser og syrener tilføje en behagelig duft til dit hjem. I modsætning hertil er er den skarpe duft fra yarrow blomster nyttigt for afvise uønskede insekter fra din have.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com