Tips om rude rude reparation

November 22

Tips om rude rude reparation

House vinduesruder kan udvikle revner, normalt på grund af meget koldt vejr eller husstand ulykker. En knust rude kan nedsætte mængden af varmeisolering i et hus og også mar udseendet af dit hjem. Ruderne kan være repareret ved at erstatte de enkelte beskadigede rude og indpasse nye glas i vinduesrammen.

Glas Type

Kontroller, at du køber den samme glas rude type som den oprindelige beskadigede vindue. Dette vil sikre din nye rude ikke kolliderer med de andre vinduer i huset. Ældre huse kan have specifikke typer glas, der ikke kan nemt erhverves. I disse tilfælde, Køb glas, der passer til dine andre windows så tæt som muligt.

Sikkerhed.

Arbejde med glas kan være farlige, så sætte på tykke, beskyttende handsker og sikkerhedsbriller før begyndelsen arbejde. Lille skårene af glas kan brække af under arbejde, forårsager ridser eller alvorlige øjenskader. Line området omkring vinduet med gamle avis at fange nogen omstrejfende skårene af glas. Wrap dem op med ingen skarpe kanter stikker fra pakken, når arbejdet er afsluttet. Vinduesglas ikke kan normalt genbruges, så det er okay at sætte ind med din generelle skrald.

Skydevinduer

Beskadiget vindue ruder i skydevinduer er normalt ret nemt at reparere. Når den gamle stykke glas er blevet fjernet, kan den nye rude monteres i rammen. De fleste skydevinduer har gummi sæler eller metal fjedre for at sikkert lave den nye rude på plads. Blot at sikre alle glasskår fragmenter er fjernet før du forsøger at passe den nye glas.

Træ Vinduer

Reparation af ruderne på træ vinduer kan være mere kompliceret, da de ikke normalt har en fjeder eller sæl at sikre glasset. Når den knuste rude er blevet fjernet, skrabe ud af vinduesrammen kit med en mejsel, sand ned træ og slut af med en fugemasse. Bruge en ruder sammensatte for at anbringe den nye rude på plads. Du kan også købe glarmesters punkter, som er små metal fittings, der skal indsættes i træ med mellemrum på hver 5 inches. Anvende kit ved hjælp af en spartel og hammer i glarmesters point.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com