Ting at sætte i en toiletartikler kurv i et badeværelse

August 12

En toiletartikler kurv er en fælles bekvemmelighed at medtage i gæstebadeværelse når du har venner eller familie kommer til at bo. Dine gæster vil sætte pris på at have adgang til toiletartikler, hun glemte at bringe eller ikke engang overveje for at pakke. Du bør oprette en toiletartikler kurv, uanset om du har mandlige eller kvindelige gæster.

Toiletartikler

De mest grundlæggende elementer til at medtage i din kurv er toiletartikler, som dine gæster har brug for grundlæggende egenomsorg som en tandbørste og tandpasta, tandtråd, deodorant, mundskyl og ånde møntanstalter. Glem ikke at inkludere barer af sæbe, lotion eller håndcreme eller en læbe fugtighedscreme, især i vintermånederne.

Uheld

Ulykker sker, og forberede kurv til at rumme en plet eller snag i en gæst tøj reducerer stress og frustration. Omfatte plet fjernelse klude, sikkerhedsnåle til pin op en falden hem og en miniature syning kit til at fastsætte den knap, der faldt ned.

Førstehjælp

Førstehjælp er altid nødvendigt, især hvis børn omkring. Omfatte grundlæggende elementer såsom antiseptisk og bandager. At bekæmpe smerter omfatter aspirin, ikke aspirin smertestillende medicin og antacida.

Kvinder

En women's kurv bør ikke kun omfatte hygiejneartikler såsom tamponer og trædepuder, men også varer til at røre op hendes udseende, såsom neglelak, eller til at håndtere funktionsfejl ved at medtage et ekstra par strømpebukser. Glem ikke om hendes hår af herunder hårlak, elastikker og Hårnåle.

Udseende

Ikke gøre din kurv også almindeligt. Placer dekorative opløftet hånd håndklæder omkring det, og linje indersiden af kurven med et håndklæde. Strukturere elementerne i sektioner, og omfatter nok til at rumme alle gæster. Du kan placere førstehjælp på én side, kvinder-specifikke produkter ved siden af dem omkring ydersiden og bruge center for grundlæggende toiletartikler, som både mænd og kvinder finder nyttige.

Kurv

Bruge en kurv type som en lille kurv, som du kan afhente på en dollar butik at spare penge og skader da at være i et badeværelse udsætter kurv til vand eller udslip fra kosmetik og toiletartikler. Du kan også kigge på et håndværk butik for billige kurve, der er store nok til at holde alt indhold du vil placere i kurven. Ideelt købe en kurv med håndtag til at flytte let fra ét sted til et andet.

Omkostninger

Ikke bryde din bank, at gøre en kurv ved at overfylde det med mere end din gæsten eller gæsterne behov. Du behøver ikke at bruge uforholdsmæssigt store penge ved at handle på high-end butikker eller fokusere på købe navn mærke elementer. Bruge dollar butik til din fordel, især steder hvor du kan finde nogle 2 for $1 varer eller små kits, der har mere end ét produkt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com