Hvornår bør du trimme ned en Butterfly Bush?

November 22

Butterfly bush er en nem at administrere busk, der producerer levende og duftende blomster, og som navnet antyder, tiltrækker sommerfugle. Blomsterne er velegnet til brug som afskårne blomster i vaser og omfatter sådanne farver som pink, blå, rød og violet. Denne bush vokser på en aggressiv sats, der kræver meget lidt vedligeholdelse. Nøglen til at opretholde denne dejlige landskab tilføjelse er korrekt beskæring eller trimning.

Beskrivelse

Butterfly bush, Buddleia davidii, er en flerårig woody busk, der kan vokse op til 10 fod høje. Den har brede grønne blade og klynger af små blomster, der giver en sød duft med nektar, som tiltrækker sommerfugle, kolibrier og nyttige insekter til din blomsterhave. Disse hårdføre buske trives i fugtig jord, er delvis til fuld sol og vokse i de fleste områder af landet.

Trimning

Trimme en butterfly bush hjælper sveske bush til den ønskede form for din landskab. Ved slutningen af foråret i juni, skal at bush vise tegn på ny vækst; Dette er et godt tidspunkt at trimme væk eventuelle beskadigede eller døde grene som et resultat fra den forrige vinter. Du kan forme bushen på dette tidspunkt.

Årlige vedligeholdelse

Årlige vedligeholdelse i form af skære butterfly bush er påkrævet. Det bedste tidspunkt at skære en butterfly bush er i de sene falde sæsonen. Dette er fordi planten frigiver nye frø i foråret; trimning ned bush i efteråret forhindrer frø fra breder sig og forårsager en overflod af vækst og holder anlægget sund gennem vintersæsonen. Klip planten tilbage til omkring 4 fod høj til at forhindre sne fra knusning af grene og du vil se nye vækst i slutningen af foråret.

Konsekvenser når buske er ikke trimmet

En butterfly bush kan vokse ud af kontrol hurtigt. Ifølge University of Oregon udvidelse, Oregon's Department of Agriculture klassificerer vilde sommerfugl buske som skadelige ukrudt i dette område. De foreslår klipning off alle blomsterhoveder efter de bliver brugt og picking up alle trimning; Hvis venstre på jorden lederne kan tage rod og spire en ny plante.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com