Forskellige Toilet dele

November 23

En moderne bekvemmelighed i dagens samfund er toilet og ordentlig VVS. Før toiletstol blev opfundet, havde folk at frigive deres kropslige ekskreter i udhuse. Lige som med de fleste apparater og inventar, slid dele af et toilet efter brug. Det er nyttigt at genkende de forskellige dele i tilfælde af at du har brug at erstatte en eller flere af dem.

Toilet Bowl

Du udskille urin og afføring i toiletkummen, som også holder vand. Begge er derefter skyllet ned i skålen gennem U-rør bag på toilettet gennem rør, der fører til området spildevand.

Låg og dæksel

Sæde og dække sælges som et stativ. Begge vende op og ned når installeret på toiletkummen. Dækslet hjælper med at holde toiletstol-genereret lugter fra strømmer ind i den åbne luft.

Tank

Når du sidder på et toilet, er tanken et reservoir, der ligger bag dig. Nogle modeller har tanke, der er adskilt fra skålen; andre er knyttet til det som et stativ.

Flush håndtag

Den flush håndtag er en metal dørgreb knyttet til ydermur af tanken. Dette håndtag styrer trykventilen inde i tanken, som skyller væk affaldet.

Pres ventil

Trykventilen er inde i tanken. Som du tømme, det løfter opad som tømmer tank og skål samtidigt. Ventilen genoptager automatisk sine oprindeligt udjævnede position for at genopfylde både tank og skål.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com