10 ting at vide før at købe/installere solpaneler

August 12

10 ting at vide før at købe/installere solpaneler

Solpaneler lover alle fornøjelser af elektricitet og naturgas med de ekstra belønninger spare penge og spare miljøet. Du bør dog være opmærksom på flere faktorer, før du foretager beslutning om at købe eller installere solpaneler. Du skal beslutte, om solpaneler er rigtige for dig, både praktisk og økonomisk.

Hvordan solpaneler arbejde

Solpaneler er en form for aktiv solenergi, i modsætning til passiv solenergi, og direkte omdanner sollys til elektricitet.

Klima

Selv om solpaneler vil helt sikkert falde brugen af energi og omkostninger, hvis dit hjem er placeret på et sted, der får lidt sollys kan besparelser ikke retfærdiggøre bekostning.

Effektivitet

Ved bedømmelsen af solenergi til opvarmning af boliger og business den amerikanske energi (USDE) konkluderede, at solpaneler bør give skal 40 procent af din energi være omkostningseffektivt.

Supplerende energikilder

Det er vigtigt at vide, at en supplerende kilde til energi vil være nødvendigt, selv hvis du bor i et klima, der lover store sollys i løbet af året. Faktisk vil ofte bygningsreglementer kræve en alternativ energikilde i tilfælde af længerevarende perioder med dårligt vejr.

Dit hjem

Fordi solpaneler er normalt installeret på taget af dit hjem, før du installerer eller køber, du skal først bestemme, at hvis dit hjem er strukturelt lyd nok til at bære vægten.

Zoneinddeling spørgsmål

Installation af solpaneler kan overtræde visse zoneinddeling love såsom ulovlig fremspring på tag, blokerer side yards eller monterings systemet for tæt på gaden eller ejendom grænse.

Position

Sørg for, at ved fastsættelsen af solpanel positionering, at du vælger en placering i direkte sollys.

Mounts

De tre solfanger monteringsmuligheder omfatter pole mounts, tag-jorden mounts og flush mounts.

Omkostninger

I 2009 anslår USDE omkostningerne ved solens energi når bruges til at opvarme hjem til interval mellem $30 og $80 per kvadratfod. Webstedet solpanel Info dog anslår omkostningerne med hensyn til watts hvor en watt energi koster $4.30.

Regeringen incitamenter

De føderale, statslige og lokale regeringer kan tilbyde alternativ energi incitamenter hvori du kan modtage en delvis refusion af udgifterne til installation, eller du kan muligvis trække nogle af udgifterne fra den årlige selvangivelse.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com