Sådan Care for en elefant blad stueplante

November 23

Elefant øre anlægget, også benævnt taro, er en tropisk plante, der elsker varme på dens blade og fugtige forhold til sine rødder. Denne plante er bedst når det kan leve i fugtige områder, men det vil også overleve i tempererede kulturer yderligere nord når det er dyrket så opbevaret for vinteren. Planten stammer sit navn fra de store, grønne blade spiring fra en central stilk, der svinder i efteråret til at vende tilbage efter opbevaring i foråret.

Instruktioner

•Plant elefant ører udenfor, hvor der er rigelig nedbør og en chance for jorden at bo fugtigt. Du skal flytte anlægget inde for hårde vintermåneder, så Placer ikke anlægget, hvor det ikke kan fjernes.

•Sprinkle jord med flydende gødning, som mætter den lettere jord og er bedre i stand til at blande med fugtig jord. Gødningen er vigtigt at plante på grund af den konstante vandoptagelse gennem knoldene. Spredning gennem knoldene Vandbehovene ekstra næringsstoffer til at hjælpe planten trives.

•Forbered plante til at flytte i de kolde vintermåneder. Hvis den udendørs temperaturen når under 50 grader, skal du gemme planten om vinteren. Skåret blade fra planten og grave knoldene. Wrap knoldene i sphagnum sphagnum og derefter gemme dem i en kælder eller cool krybekælder.

•Hold jorden omkring planten løs for at give mulighed for dræning og undgå rod rot. Placer Potter i planter, hvis din have er særligt sårbare over for muldvarpe, mosegrise eller gophers. Pick ud skadedyr på bladene som bladlus og mider at undgå blad ødelæggelse.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com