Sådan installeres en V-foråret på en Udstødning Fan lys

August 14

Sådan installeres en V-foråret på en Udstødning Fan lys

V-fjedre bruges i mange badeværelse udsugnings og udstødning fan-lys kombination armaturer. De har fan grill eller lys dækker fast plads og giver samtidig adgang til armaturet til rengøring, vedligeholdelse og pære ændringer. De er virkelig en type af torsion spole forår med lange arme. Når de er komprimeret, foråret danner en smal V, og når det er afslappet, det danner en bred V. installere dem indebærer klemme V, så de beholde tangs øverst kan være poppet på plads i armaturet.

Instruktioner

•Tag på sikkerhed briller medmindre din normale briller er ganske store og dække hele øjet. Flyvende fjedre af enhver type kan nemt sårer øjne eller forårsage permanent tab af synet.

•Locate V-fjedre i installation kit af udstødning fan lys armatur. Fordi de er meget energisk, og oftest har en mørk grå eller grå-brun farve, de er let tabt, hvis de pludselig slip og afstive sig ude af syne, så arbejdet med dem omhyggeligt.

•Sæt plast lys dækning eller fan ringen foran dig på en tæller eller en tabel. Bunden af V-fjedre er designet til at snap på plads i en fastholdelse indehaveren i plast. Fastgør dem på plads, pas på ikke for at knække plast. Disse dækker tage normalt to V-fjedre. Bemærk vender udad tangs på toppen af V-fjedre. Disse vil have til at passe ind i hullerne i boksen metalplade, der danner kroppen af fan-lys armatur.

•Locate huller eller lille slots i toppen af fan-lys armatur. Nogenlunde finde dækslet over stativ, at bemærke hvor fjedrene skal gå.

•Hold dækning i den ene hånd mens du glider enderne af fjedrene i dækslet med den anden. Slip en tang til sit slot på en fjeder klemme først, foråret og derefter glide i den modsatte tang. Frigive det første forår.

•Installer anden foråret på samme måde som først. Stadig holder dækslet til omkring 3 inches fra armaturet, klemme den anden forår, og Indsæt tangs i deres slots én ad gangen. Når korrekt installeret, fjedrene tillade omkring 3 inches af frihøjde mellem armaturet og lys falsen eller grill til at passe dine fingre at få adgang til dem. Dette giver plads nok til at skifte pærer eller vakuum overskydende støv fra fan bezel.

•Installer light bulb(s). Forsigtigt og jævnt løft dækslet. Sider af fjedrene vil glide opad gennem hullerne, og når de store dele af V-fjedre er gennem hullerne, fjedrene vil begynde at udøve deres egen løftekapacitet, som vil trække dækslet sidder godt på plads mod armaturet.

•Drej på stativ, at bemærke, både udsugningsventilator og belysning enhed fungerer korrekt. Bemærk også eventuelle vibrationer rasle af plast linse eller grill dækslet mod metal armaturet. Nogle enheder kan rasle. I dette tilfælde trække dækslet ned igen, og holde sig på små stykker af gaffatape, uanset hvor dækslet kontakter den metal kabinet. Hold tape out-of-sight inden for rammerne af kabinettet. Båndet vil isolere den tynde plast fra det metal, som skal dæmpe støjen.

Tips & advarsler

  • Bær altid øjenbeskyttelse sikkerhed når arbejder overhead eller med fjedre af enhver type.
  • Hvis du er bekymret for at miste fjedrene, sætte en hvid twist-slips på fjedre midlertidigt, indtil de er sikkert fastgjort i den plast dækslet, som vil gøre dem lettere at finde.
  • Hvis du installerer armaturet for første gang, være omhyggelig med at slukke den relevante circuit breaker indtil Armaturet er fuldt ud og korrekt installeret.
  • Vær forsigtig ved arbejde på stiger eller afføring, når begge hænder er optaget i opgaven.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com