Typer af træ dør Casing stilarter

August 15

Typer af træ dør Casing stilarter

Døren er støbning omkring døre. Molding stilarter har to grundlæggende materialer til dør Beklædning: træ og gips. Mens materialerne, der er to tilgængelige typer, er stilarter tilgængelige for døren beklædning det samme. Stil en støbning eller beklædning vil ændre udseendet af døren og give fornemmelsen af en bestemt stil ved at indtaste en hjem.

Arch

Arch kabinettet er husets stil, der kommer med de traditionelle hvælvede døråbninger. Denne casing stil har en rundet eller buet udseende på toppen af døren i stedet for en rektangulær form. Det er typisk betragtes som en elegant beklædning stil. Støbning eller trim nøjagtige udseende varierer blandt hvælvede døråbninger, men figuren afrundet i toppen er hvad klassificerer stilen som "buet."

Symmetrisk

Symmetrisk husets stil er en dekorativ ramme, der har et meget firkantet og symmetriske form. Denne stil er designet primært til formålet, men har et dekorativt udseende i støbning til at blødgøre den ellers almindeligt udseende. Ifølge dette gamle hus er mønstre i denne stil ensartet og symmetrisk for en overgangsperiode udseende.

Ripple

Ripple stil døren beklædning er en fælles casing stil set i hjem rundt om i landet. Dette er den grundlæggende firkantede stil, der har en udseende i støbning af bølger. Inderste mest lag af kabinettet er den mindste og det gradvist bliver større og større indtil den ydre de fleste lag af kabinettet.

Søjle

Der er dør tarme, der er højere og mere udsmykkede end andre stilarter. Blandt de høje stilarter er et udseende, der ser ud som døren er indrammet af søjler. Selvom figuren er i sidste ende rektangulære, har de to sider af døren en grand udseende svarende til søjler. Toppen har en enkel ramme svarende til en udsmykkede pejs. Typografien er beregnet til at trække øjet opad til højt til loftet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com