Pet pletten Tæpperens

November 24

Pet pletten Tæpperens

Glæden ved at have hunde og katte kan dæmpes betydeligt, når du træder i en vandpyt på tæppet, eller vende tilbage fra arbejde og finde deres messer i hele huset. Enzymatisk rengøringsmidler kan fjerne lugt mens du fjerner pletter fra tæpper og gulvtæpper. Nøglen til effektiv Pletfjerning (og forebyggelse) ligger i forståelsen af hvordan rengøringsassistenter arbejde og lære om hvorfor kæledyr har uheld indendørs.

Enzymatisk Cleaners

Vaskemiddel-baseret tæppe rengøringsmidler er fantastisk til at fjerne den visuelle del af en pet pletten, men de helt fjerne ikke lugt. Ud over at være offensive, tjene pet affald lugte som en påmindelse til din hund eller kat til at vende tilbage til det samme sted. Forebyggelse er en vigtig del af kontrollerende og eliminere pet pletter på dit tæppe.

At opdage en 'gave'

Når du opdager en pet vandpyt på dit tæppe, kan du blive fristet til at smide en masse papirhåndklæder, anvende pres for at opsuge væsken og derefter rense tæppet. Der er intet galt med denne metode undtagen pressionsmiddel. Dette drev væske ud over dit tæppe og ind i polstring og subflooring, hvor det er meget sværere at fjerne. Her er nogle skridt til oprydning den pet griseri, når det opdages:

Fjerne hvilken som helst fast affald

Anvende en enzymatisk pet pletten renere at pletten (Sørg for at følge retninger for fortynding, hvis det kræves) og give tid til at arbejde efter etiket retninger.

Brug køkkenrulle til at opsuge overskydende fugt, men ikke presse dem ned. Lad papirservietter gør deres job og opsuge væsken. Fjerne og erstatte indtil overskydende fugt fjernes fra tæppe overflade. Hvis du ikke har nogen enzymatisk renere, du kan bruge en lille mængde (meget små--en teske eller mindre) af parabol rengøringsmiddel blandet med en kop varm vand. Pas på ultraconcentrated rengøringsmidler og justere blandingen i overensstemmelse hermed. Sæbe suds kan være meget svære at fjerne fra et tæppe, hvis du bruger for meget.

Følge op med en blanding af omkring en tredjedel af en kop hvid eddike til to tredjedele af en kop varmt vand. Undgå at anvende for meget væske, da dette forårsager pletten-- og dens lugt--at sprede.

Når rod er under kontrol, besøge din lokale hjem eller pet forsyning forhandler og købe en enzymatisk renere specielt designet til at fjerne pet pletter.

Hvorfor dit kæledyr er gentager straffede

Forståelse en smule om adfærd og fysiologiske funktioner i dit kæledyr hjælper med at forstå hvorfor enzymatisk rengøringsmidler er så nyttigt for at fjerne pet pletter. Hunde og katte har en langt mere veludviklet lugtesans end mennesker gør og kan registrere lugte, som vi ikke kan lugte. Vi tror gulvtæppet er ren, fordi (for os) lugt og pletter er væk-- og derefter Max returnerer og pees på samme sted.

Der er to opførsel stimuleret af pet lugte resterende i tæppet. Både katte og hunde udføre territoriale "mærkning" med urin, og at være skabninger af vane, de har tendens til at gense steder de har brugt før. De kan afsløre meget mindste aroma resterende i tæppet, der presser dem til at "re tisse" i det pågældende sted. Jeres pet's ekstraordinære lugtesans, kombineret med adfærdsmæssige programmering, kan gøre administrerende pet pletter et stort problem.

Enzymer til undsætning

Enzymatisk rengøringsmidler er organiske forbindelser indeholdende mikroskopiske enzymer, der ødelægger bakterier, der forårsager pet pletten lugte. Grundig ødelæggelse af bakterier er den eneste måde at fjerne lugt, så dit kæledyr ikke kan lugte, hvor de (bogstaveligt talt) har gået før.

Hvis pet pletter er et vedvarende problem, skal du bruge en professionel-styrken Tæpperens maskine, der kan anvende enzymet renere på gulvtæppet og derefter suge det ud tilstrækkeligt til at undgå fugt ophobning under gulvtæppet. For meget tung rengøring kan skade dit tæppe og gulvbelægning, så sørg for at følge anvisninger for korrekt brug af enzymatisk renere og tæppe rengøring udstyr. Før du anvender nogen rengøring løsning til dit tæppe, er det klogt at test-ren et lille område af tæpper, der er dækket af en stykke af møbler. Bliv ikke fristet til at bruge rengøringsprodukter i højere koncentrationer end pålagde; Dette kan beskadige dit tæppe.

At forebygge Pet pletter

Hvis dit kæledyr er konsekvent at gøre messer indendørs, er det vigtigt at vurdere deres behov. Kan de få udendørs når det er nødvendigt? Hvis du har katte, deres kuld pander rengøres regelmæssigt? Katte ikke vil ofte bruge et sted, der ikke opfylder deres standard af renlighed.

Et notat af forsigtighed: Hvis du har et voksent dyr, der pludselig begynder at have ulykker, når han eller hun har blevet stueren, det er en god idé at have kæledyr tjekket af en dyrlæge at udelukke sygdom. Senil pets kan blive inkontinente eller begå fejl på grund af svigtende syn, desorientering og andre sundhedsmæssige problemer.

Hunde kan lide af adfærdsmæssige problemer, herunder adskillelse angst, der kan føre til uheld indendørs.

Om oprettelse af en rutine for gåture og motion kan hjælpe dig med at holde din hund glad og dine tæpper ren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com