Hvordan at vokse urter på dit skrivebord

November 25

Hvordan at vokse urter på dit skrivebord

Dyrkning af planter i dit arbejdsområde introducerer liv, blikfang og endda afslapning til dit skrivebord. Visse typer af planter vokse bedre i små, indendørs rum end andre. Blandt de planter, som egner sig til dyrkning af desktop er urter. Urter vokser godt i containere, og visse sorter vokser godt i lav-lys indstilling tilbydes af en kontorplads. Forudsat korrekt pleje og dyrkningsmetoder, desktop urter er en ideel måde at blive en office gartner.

Instruktioner

•Vælg urter, der er velegnet til din plads på skrivebordet. Hvis dit skrivebord sidder i nærheden af en solrig vindue, Vælg fuld-solen urter som basilikum, lavendel eller oregano. Hvis dit kontor får ingen sollys, skal du vælge urter, der vokser godt i svagt lys som persille eller citronmelisse. Køb frø eller stiklinger af de urter, du vælger.

•Vælg små potter velegnet til dine planter i løbetid. Forskning størrelse beholdere, der passer bedst til typerne af urter du vælger; Vælg containere, der opfylder dine pladskrav til på skrivebordet, og som tilbyder funktioner som drop bakker at forhindre vand fra utætte ind på skrivebordet, når du vand urter.

•Fyld gryder med en rig, høj kvalitet potning mix. Du kan vælge at arbejde nogle organisk gødning, som sphagnum, i potning mix til hjælpe med at fodre og holde urter sund.

•Tilføj frø eller stiklinger til gryder. Når plantning frø, Følg plantning vejledningen udskrives på frø pakker. Hvis bruger kimplanter, Vær forsigtig, når omplantning urter for at undgå at beskadige rødderne af planterne.

•Kapacitet urter dagligt. Vand dem grundigt for at hjælpe Urterne, tilpasse sig til livet i deres nye beholdere efter udplantning urter. Opretholde hydrering af urter ved vanding, dagligt eller efter behov. Forskning de enkelte urter, du ønsker at vokse og vand efter deres hydrering behov. Urter, der kræver tørrere dyrkningsforhold kan vandes hver anden dag eller hver to til tre dage.

•Prune urter til at holde dem sunde og at hjælpe dem med at opretholde en håndterbar størrelse for desktop vokser. Aldrig beskære væk mere end to tredjedele af anlægget i enhver beskæring session.

Tips & advarsler

  • En anden mulighed for at dyrke krydderurter i en lav-lys office er at tilbyde en supplerende UV grow lys for dine planter eller dyrke dem i en hydroponiske system. Hydroponiske systemer bruger en næringsrig voksende løsning i stedet for jord, hvilket gør dem mindre rodet, og de fleste omfatter en grow lys funktion.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com