Hvordan virker en Garage døråbner?

November 25

At trykke på fjernbetjeningen på din bil solskærm til at åbne garageporten kan tages for givet. De involverede teknologi er faktisk fascinerende når du tage hensyn til alle, der opstår. Også hvis du indse, at du kan muligvis åbne andre garageporte på din blok med fjernbetjeningen, kan du være indbydende uønskede besøgende til dit hjem.

Den grundlæggende mekanik af Garage døråbnere

Alle garage døråbnere opererer på det samme mekaniske princip. En elektrisk motor er strømførende gennem et dobbelt sæt af motor Kontaktorer. Disse motor Kontaktorer tænde motoren i urets retning at hæve døren. Så går det i retningen mod uret at lukke døren. "Off"-sekvensen er udført af små endestop, der er placeret eller tunet til at måle åbne og lukke døren. En lang cykel type kæde oversætter derefter den roterende bevægelse af motoren til at hæve eller sænke døren. Endestop er generelt placeret langs den øverste kant af kæde spor.

Sikkerhedsfunktioner

Nogle garage døråbnere har også et foto øje, der er placeret i jamb af garageporten. Højden er placeret som sådan at når tilstanden lukning døren straks åbner i tilfælde af et objekt er i vejen for at sænke dør. Disse sikkerhedsfunktioner er et must med nogen, der har små børn eller kæledyr. Denne funktion vil også redde bilen fra skader, hvis det ikke er trukket helt ind i en garage. En sikkerhed udbryderregioner reb er generelt en god idé at holde installeret på kædetræk for døråbner. Dette vil tillade dig at manuelt åbne eller lukke din dør, hvis strømmen går ud eller motorenheden ikke fungerer.

Fjernbetjeningen

Fjernbetjeningen bruger en radiofrekvens for en meget lav strøm til at styre døren. Dette er en engangs signal, energizes de motoriske Kontaktorer for at enten hæve eller sænke døren. Inde i fjernbetjeningen, vil du se, der er en række små switche, som kan være enten tændt eller slukket. Et tilsvarende sæt af parametre er placeret på garage åbneren selv. Disse parametre skal svare til hinanden for at kunne fungere korrekt. Hvis din remote åbner andre døre i dit nabolag, kan du ændre frekvensen indstilling for ikke for at invitere uønskede åbninger og lukninger af din dør.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com