Hvor kan jeg tage Petroleum til genbrug?

November 25

Hvor kan jeg tage Petroleum til genbrug?

Petroleum er brandfarlige og giftige, og som alle brændselsolier er det farligt affald, skal bortskaffes på forsvarlig vis. Nogle kommunale genbrugspladser genbruge det ved at blande det med andre brændstoffer til industrielle formål, men mest simpelthen bortskaffe det sikkert.

By eller amt bortskaffelsesområder

De fleste kommuner har husstanden farligt affald samling websteder. Nogle indsamle affald hele ugen, mens andre planlægge særarrangementer affald-samling. Lokale genbrugspladser er opført på by og amt hjemmesider, i offentlige fortegnelser sider i telefonbogen eller kan findes gennem en online-søgning. Hjemmeside for hver individuel indsamling site vil forklare eller ej at facilitet genbruger eller afhændes af Petroleum. De fleste faciliteter kræver personlig identifikation og begrænse drop-offs til lokale beboere.

Bortskaffelse virksomheder

Virksomheder med en stor mængde af affald og folk, der ikke kan transportere Petroleum selv kan leje en bortskaffelse selskab. Virksomheden skal have en tilladelse til at transportere farligt affald til en Affaldscontainer. Nogle lokale regering hjemmesider liste bortskaffelse af regionale virksomheder.

Seniorer og handicappede

Ældre borgere og personer med handicap kan kvalificere sig til en gratis hjem pluk op i nogle samfund. De bør kontakte deres lokale farligt affald facilitet til at se, om der er en tilgængelig home collection program.

Retningslinjer for bortskaffelse

Petroleum bør være adskilt og ikke blandes med andre farlige produkter. Hvis det er muligt, skal det transporteres i dens oprindelige beholder og forseglet for at forhindre lækager.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com