Sådan Care for granitbordplader efter Installation

August 16

Sådan Care for granitbordplader efter Installation

Granitbordplader tilbyder elegance og skønhed til køkkener og badeværelser. Pleje af granitbordplader, efter installationen er vigtigt er at bevare deres udseende og integriteten af stenen. Granit er slidstærkt og kan tåle masser af slid og ælde. Ikke desto mindre vil korrekt vedligeholdelse af granitbordplader sikre, at de vare i mange år fremover.

Instruktioner

•Tillad din granitbordplader fire til seks uger til fuldt kur. I løbet af denne tid, undgå overdreven rengøring. Brug ikke nogen rengøringsmidler, der indeholder voks, fedt eller sæber.

•Seal granit efter det har fuldt helbredt. Installatører af din granitbordplader kan sandsynligvis forsegle dem for dig så godt. Hvis du ønsker at forsegle dem selv, Følg linket i afsnittet "Ressourcer" nedenfor for at få detaljerede anvisninger.

•Blot op udslip fra granitten straks. Vin, juice, saucer, soda, olie og smør er blot nogle af de stoffer, som kan plette din granit, hvis ikke renset straks. Tørre udslippet op med en fugtig klud.

•Brug coastere på din granit bordplade. Selvom granit ikke vil etch hvis forseglet korrekt, ved hjælp af coastere under glas, dåser og flasker bliver yderligere at beskytte overfladen fra farvning.

•Sæt varme puder eller Bordskånere under gryder og pander. Mens granit kan modstå overdreven varme fra varme gryder og pander, kan overfladen blive ridset af grus, der er i bunden af gryden.

•Brug et skærebræt til skæring i stedet skæring fødevarer direkte på granit bordpladen. Dette vil beskytte bordpladen fra ridser.

•Sæt parfume, hårplejeprodukter, lotion og andre toiletartikler i en kurv på køkkenbordet snarere end sidde dem direkte på granit. Disse produkter kan forårsage pletter på granit.

•Undgå at bruge sure rengøringsmidler, rengøringsmidler der indeholder alkalier, slibende rengøringsmidler, blegemiddel eller affedtningsmidler, når rengøring granitbordplader. Eddike, citron og appelsin rengøringsmidler og ammoniak bør også undgås. Disse produkter vil blive forværret af granit sealer, gør din granit modtagelige for skader.

•Rengør din granitbordplader på en regelmæssig basis. Daglige, lys rengøring kan ske ved at tørre ned køkkenbordet med en klud og varmt vand. For dybere rengøring, bruge en granit renere. Fjern overflade pletter fra granitten ved at blande lige dele afrids alkohol og varmt vand i en sprayflaske. Sprøjte løsningen på pletten og tørre det af med en blød klud. Buff køkkenbordet med en tør klud.

•Seal din granitbordplader to gange om året. Sealer på køkkenbordet vil begynde at forværres over tid. Forsegling køkkenbordet to gange om året vil tilbyde den bedste beskyttelse.

Tips & advarsler

  • Test din granit for at se om det er tid til oplysning. Sted et par dråber vand på køkkenbordet. Hvis vandet er absorberet i granit, er det tid til at tillukkes. Hvis vandet perler op, så er sealer stadig i god form.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com