Ideer til Flower Bed grænser

November 26

Ideer til Flower Bed grænser

Definere et blomsterbed med en passende grænse eller kant giver det en pæn og formelle udseende, forhindrer græsset eller ukrudt vokser i den indesluttede område eller barkflis fra vask. Afhængig af personlig smag, kant blomsterbed med naturlige blade eller blomstrende planter eller brug materialer såsom træ, sten, sten, mursten, terrakotta eller flise.

Planter

Planter er den mest naturlige og traditionelle måde kantning blomsterbede. Bruge blomster i farver eller figurer til at supplere de indeholdt i sengen, så de harmonere med hinanden og give landskabet en velafbalanceret, rolige udseende. Eksempler på hårdføre kantning blomster multiflora petunias, morgenfruer, impatiens, årlige floks candytuft og søde alyssum, der giver langvarig blomstrer i flere måneder. Disse planter føje dybde til blomsterbede og skjule stængler af højere planter plantet inde. Plads hver plante tilstrækkeligt fra hinanden til at give den plads til at sprede sig og vokse, uden overbelægning. For attraktive blade farve overveje forskellige sorter af hostas med blå, gylden-gul eller sølv-grå blade, eller mondo græs (Ophiopogon japonicas) der vokser 4 til 9 inches høj og funktioner en sammenklumpe vane.

Sørg for at de ønskede planter valgt at line blomsterbedet har samme sollys, vand og gødning krav som dem plantet inde. Ifølge den North Dakota State University, hvis bruger stauder til linje sengen, skal du vælge dem, der blomstrer i en sekvens til at give løbende farve hele forskellige måneder i året.

Træ

Forskellige typer af træ der bruges til kant en blomst eller have bed, fordi de er billige, let at installere og giver et rustikt look til landskabet. Huske på, at træ er den mindste alsidig løsning, specielt omkring bøjninger og kurver. Længder af 1-ved-4 eller 1-af-6 anvendes typisk omkring haven og blomst senge, men du kan også bruge landskab timbers delvist begravet i jorden. Vælg trykimprægneret tømmer, der modstår naturlige elementer og rådne, og varer i lang tid.

Plastik Strip kantning

Selvom plastik strip kantning er en fleksibel og let form, der nemt bøjer omkring kurver, kræver det nogle vedligeholdelse, som det er nemt forrykke under kolde vintre. Fås i 10 - 25-fods længder, 5 til 6 tommer bred kant er begravet i en grøft i nærheden af sengen, så kun dens top 1/2 til 1 tommer er synlige over jorden. Kantning sælges med lange pigge, der er skubbet gennem jorden til at holde det på plads.

Rock kantning

Tilføje en traditionel, engelsk have-lignende føler til haven ved foring blomsterbede med klipper, fås i forskellige former, størrelser og teksturer. Placere en række af store sten omkring grænserne i sengen, eller skifte mellem større og mindre-mellemstore dem til en finurlig touch.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com