Hvad dræber mug på badeværelse fliser?

November 26

Hvad dræber mug på badeværelse fliser?

Flere forskellige typer af mold kan vokse på badeværelsesfliser og fuger mellem fliser. Nogle af disse forme kan være farlige for dit helbred, og næsten alle forme forringer visuelt uberørte udseendet af badeværelse flise. Skimmelsvampe kræver høj luftfugtighed (over 55%) til at vokse og sprede, så at holde fugt niveauer ned i badeværelset er en god måde at stoppe skimmelvækst og forebygge nye vækst.

Forsegle badeværelset

Skimmel formerer sig ved sporer, som er mikroskopiske og let blive luftbåren, så de kan sprede sig fra rum til rum, når mug er forstyrret. Derfor skal du forsegle dit badeværelsesdøren med plastik og tape, tillade nogen udluftning fans til at køre, og hvis det er muligt, holde en luftrenser, der kører i rum, når du dræber badeværelse skimmel.

Dæmpe fliser før starten

Spray postevand på fliserne og deres mug kolonier før du begynder Oprydningsjob. Brug en standard sprayflaske. Dæmpning formen vil hjælpe med at holde sporerne fra flyver op i luften og eventuelt breder sig til andre dele af huset, som du rense.

Sprit

Fyld en sprayflaske med 70 til 91 procent sprit, og spray alle fliser og fuger mellem dem, selv hvis du ikke kan se nogen skimmelvækst i et bestemt område. Svampesporer er usynlige for det blotte øje og kan forblive sovende i cementmørtel eller på fliser i mange måneder før de vokser. Ikke tørre sprit ud, men lad det tørre. Bære øjet briller når sprøjtning og Indånd ikke alkohol dampe mere end nødvendigt.

Blegemiddel

Fortynd normal husholdningsbrug blegemiddel i en sprayflaske med 10 dele vand til 1 del blegemiddel. Bære gammelt tøj, når sprøjtningen blegemiddel som selv fortyndede blegemiddel kan fjerne farver fra tøj. Spray blegemiddel og vand løsning rigeligt på alle fliser, selv fliser, der ikke aktuelt udviser tegn på skimmelvækst. Ikke tørre. Lad blegemiddel og vand for at forblive på fliserne indtil tør. Bære øjet briller når sprøjtning og Indånd ikke dampe.

Brintoverilte

Hæld brintoverilte direkte fra flasken i en sprayflaske. Sprøjte på alle fliser og alle injektionsmørtel rigeligt, og lad det tørre. Bære øjet briller, når sprøjtning, og prøv ikke at indånde dampene.

Heavy-Duty skimmel dræbere

Hvis metoderne beskrevet hidtil ikke dræbe skimmel vokser på dit badeværelsesfliser eller på fuger mellem fliserne, kan du har brug at ty til en kommercielle skimmel killer. Læse etiketter og lede efter ingredienser som processer ammoniumforbindelser, phenolforbindelser, iodophor eller glutaraldehyd. Altid bære en vejrtrækning maske samt handsker og øjenværn, når du bruger nogen af disse kemikalier som mange af dem kan være giftige, og alle er farlige i nogle måde. Læs og følg alle label retninger netop.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com