Trægulve & klæbende fjernelse

November 26

Trægulve & klæbende fjernelse

Nem rengøring bekvemmelighed og ubesværet elegance af trægulve gør dem en løbende populært valg i boliger. Med deres slanke udseende tager det kun en lille stædig klæbemiddel til mar overfladen og skaber en mærkbar eyesore. Lim kan være en formidabel problem for træ, som det klamrer sig stramt og kan være problematisk at fjerne. Med de rigtige materialer, selvklæbende ikke en chance og dine trægulve kan komme ren uden at pådrage sig skader.

Fjern lim med varme

Varme limen kan blødgøre det op, hvilket gør det meget lettere at fjerne. Det reducerer også chancen for at skrabe op dine gulve under fjernelsesprocessen. Hold en varmepistol på den laveste indstilling flere inches over limen i 30 sekunder ad gangen, stoppe for at kontrollere, hvor meget det har blødgjort. Når det er blød og føjelig, Skrab det væk forsigtigt med en skraber. En hårtørrer kan være nyttigt, hvis du ikke har en handy varmepistol. En anden måde at bruge varme sikkert for at fjerne limen er at placere en fugtig, godt opvredet klud over området og jern over det med et dampstrygejern. Limen vil overføre til klud, få det ud dit gulv.

Fjern lim med koldt

Frysning limen gør det sprødt, så du kan chip det væk med lille indsats. Holde en isterning oven på et lille område af lim til at fryse den i mindst et minut før forsigtigt skrabe det væk med en skraber. Hvis området i limen er større eller mere stædig, sæt et stykke af tøris på en metal pan, såsom en cookie ark. Handsker, som tøris kan såre din hud, hvis du rører ved det. Indstille cookie ark med tøris på limen og fjerne det efter 30 til 45 sekunder og derefter chip limen væk omhyggeligt med en skraber.

Fjern selvklæbende med mineralske spiritus

Mineralske spiritus er en mild opløsningsmiddel, der kan blødgøre stædig lim uden at beskadige dit gulv. Fugt et stykke vat eller en klud med mineralske ånderne og svamp det over på limen. Efter at limen har haft mindst fem minutter til at suge, skrabe lim væk forsigtigt med en skraber. Hvis et program ikke gør det, skal du gentage processen, indtil alle af limen er væk. Tørre væk eventuelle rester med en fugtig klud, når du er færdig.

Overvejelser

Flere kommercielle produkter prale evne til at skære igennem klæbemidler, men de kan ikke være sikkert for trægulve. Check fabrikantens anvisninger og advarsler første. Trægulve, forsigtig mens holdbare af karakter, er ikke uigennemtrængelig for alt, så når du fjerner selvklæbende. Skrappe kemikalier, slibemidler og noget skarpe som barberblade og wire børster kan gøre permanent skade på trægulve og bør undgås. Altid skrabe i retning af kornet når skrabe lim fra trægulve.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com