Hvordan du indstiller kombinationen på en Diebold lås

November 26

Diebold er kendt for styrken af sin låsemekanismer. Men den stærkeste lås er afhængige af effektiviteten af dens kombination, så at vælge en god kombination og erstatte det med jævne mellemrum kan være lige så vigtig som at vælge Lås. Diebold har gjort kombinationen indstilling som fejl-fri som muligt, gennemførelsesbestemmelserne hørbare stikord i processen med at skelne mellem korrekt kombination løsning og fejlagtige angivelser. Fejl er indlysende og succes lige så, som sikrer, at du vil angive den rigtige kombination, hver gang du har brug for en ændring.

Instruktioner

•Åbn låste døren ved hjælp af fabrikken sæt eller aktuelle kombination. Fabrikken sæt kombination for en enkelt Diebold elektronisk lås er "123456"; for en dobbelt lås første låsen er "123456" og den anden lås er "654321". Angiv kombinationen i Diebold tastaturet, lytte til to bip fra låsen til at angive en korrekt kombination post. Låsen bipper tre gange hvis kombinationen indtastet er forkert. Åbne døren med den rigtige post eller vent 10 sekunder efter den forkert post til at prøve igen.

•Indtast kode "000000" og vente på låsen til at bippe, to gange.

•Indtast den nuværende kombination en anden gang og vente på de to bip.

•Indtast det nye seks-cifret kombination og vente på låsen til at bippe, to gange i anerkendelse. Genindtast den samme kode for kombination verifikation og lytte til de to bip. Vent 10 sekunder til låsen for at acceptere den nye kode. Ind i en forkert bekræftelseskode efterlader den oprindelige kode på plads, hvilket resulterer i tre bip fra låsen, og kræver, at du begynder den nye kode post igen på trinnet "000000" kode. Brug den samme proces for fastsættelse af den anden lås i et dual-lock system.

•Test den nye kode inden du lukker døren ved at indtaste koden til låsen og lytte til to bipper af verifikation. At lukke døren og bruge låsen normalt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com