Home Retsmidler for kat urin

August 18

Sød og lodne katte kan smelte dit hjerte. At samme kat kan gøre dig rynke næsen, når dit tæppe lugter af kat urin. Sandsynligvis er en af de sværeste lugte at komme ud af et tæppe eller tøj, kat urin vigtigt at behandle straks. Det bedste middel er begyndt din kat, når en killing bruge kattebakken og holde kattebakken ren til at tilskynde din kat til at bruge det i stedet for tæppet. Også være sikker på jeres kat er i godt helbred, da sundhedsmæssige problemer kan være en af grundene til en kat vil tisse overalt men kattebakken.

Instruktioner

•Soak op så meget urin som muligt med en klud eller køkkenrulle. Tryk fast på et tæppe eller tæppe. Erstatte en klud eller køkkenrulle med en ny en gentaget indtil nogen mere urin er løftet op. Brug en lille damp renere på tæppe eller tæppe til at suge op resten af urinen fra stedet.

•Mix sammen 1 del hvid eddike og 2 dele vand i en ren sprayflaske. Spray tæppe stedet lige indtil våd med blandingen, men ikke iblødsætning. Brug en ren klud og gnid blandingen ind i stedet. Opsuge den overskydende fugtig ved at trykke på en ren klud på stedet, indtil det kommer op tør. Drys bagepulver over stedet. Hvis urinen blev på et trægulv tørre op urinen og derefter rense stedet med en blanding af 1 del hvid eddike og 2 dele vand ved hjælp af en moppe eller ren klud. Tør godt.

•Sæt hydrogenperoxid i en ren sprayflaske. Spray peroxid over bagepulver. Brug en ren pensel eller klud og gnid blandingen i stedet i gulvtæppet. Sørg for at teste brintoverilte på en lille mængde tæppe for at sikre, det ikke vil misfarve gulvtæppet. Lad området tørt i op omkring en time. Vakuum godt.

•Tilføj et par dråber af Listerine mundskyl til blanding af eddike og vand. Dette er en fælles løsning, der hjælper med at fjerne lugt. I stedet for Listerine, kan du prøve et par dråber wintermint æterisk olie.

Tips & advarsler

  • Hvis problemerne fortsætter, tal med din dyrlæge til at se hvis han anbefaler en løsning.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com