Løsninger for skimmelsvamp i badeværelse

November 27

Løsninger for skimmelsvamp i badeværelse

I stedet for at ignorere skimmelvækst i dit badeværelse, rydde op og tage skridt til at forhindre fremtidige vækst af skimmel. Skimmelsvampe kan vokse på en række overflader i et badeværelse, herunder træ, gips og flise. Eksponering for skimmel kan give sundhedsmæssige problemer for nogle mennesker, at gøre oprydning umagen værd.

Mug og sundhedsrisici

Udsættelse for mold sporer kan forårsage mug allergi hos nogle mennesker, udløse en række symptomer, ifølge Mayo Clinic. Symptomer på en mold allergi omfatter krads i halsen, overbelastning og rindende øjne. Personer med astma kan opleve en svær astma angreb af skimmel. Skimmelsvamp kan også oprette infektioner i bihulerne eller lunger.

Forberedelse til fjernelse

Før du fjerner at mug i dit badeværelse, skal du tage forholdsregler for at beskytte både dig selv og andre, der bor i hjemmet. Sætte på en ansigtsmaske at undgå vejrtrækning i mold sporer. Bære beskyttelseshandsker og -beklædning, der dækker dine arme og ben. Lukke badeværelsesdøren eller bruge plastik til at forsegle værelse fra tilstødende områder af huset. Tape plast over på badeværelset luft ventilationsaabninger.

Fjernelse af skimmelsvamp

Spray mugne områder grundigt med en sprayflaske med vand, som vil hjælpe med at holde svampesporer bliver luftbårne. Skrubbe hårdt mugne overflader som fliser og badekar bruger en ammoniak-fri renere og krat pensel. Mix 1 1/2 kopper af blegemiddel med 1 gallon af vand, våd så det rensede område med løsningen. Holde området vådt i 15 minutter, skyl derefter grundigt med almindeligt vand. Tør de rensede områder hurtigt ved hjælp af håndklæder. Åbn vinduet og køre fans. Du skal fjerne porøse mugne materialer såsom gips og tæppe, polstring, da du ikke kan fjerne alle skimmelsporer fra inde i materialet. Hvis træ kabinetter eller væggen studs har skimmelvækst, skal du muligvis sand off skimmel til helt at fjerne den. Vakuum op savsmuld og smide ud det vakuum pose straks.

Forebyggelse af mug

Skimmelsvamp vil vokse i områder med overskydende fugt eller høj fugtighed, hvilket betyder at du bør enten åbne vinduet badeværelse eller køre fan efter brusebad eller tager et bad. Reparere eventuelle lækager fra toilet eller vandhaner i badeværelset for at forebygge fremtidige skimmelvækst. Hvis noget i badeværelset overløb, sikre badeværelset har tørret ud helt som en del af oprydning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com