Sådan Fix en hængende madras

November 27

Sådan Fix en hængende madras

En hængende madras er afskalninger i midten, hvilket fører til en grøft eller divot langs midten af madrassen. Over tid, vil en hængende madras blive værre og føre til gradvis alvorlige rygproblemer og dårlig søvn. Hvis din madras hængende, er der flere løsninger til at forfølge. Hvis du ikke er klar til at købe en ny madras, give din gamle hængende madras nyt liv med nogle eksterne støtte.

Instruktioner

•Skub en bred rektangel af krydsfiner mellem madrassen og boksen ramme hvor den hængende er mest alvorlige. Det distribuerer din vægt og det hjælper også give madrassen mere støtte, forhindrer sagging.

•Sæt en oppustelig luft blære betød at niveau madrasser mellem madrassen og rammen boks. Blæren er flad, når du sætter det og derefter du pumpe det, mens madrassen er oven på den. Dette tillader luft blære til at fylde op og støtte de steder, hvor madrassen er tynde og hængende.

•Sæt madras på gulvet. I modsætning til en kasse ramme, som kun understøtter madrassen i et bestemt antal steder, giver gulvet madras fuld støtte, at fjerne hænge.

•Klippe et stykke af 4-tommer hukommelse skum, der er omtrent på størrelse med den hængende del af madras, ved hjælp af en elektrisk udskæring kniv. Skub hukommelse skum mellem madras og box foråret. Dette hjælper med at støtte madrassen ved at skubbe den hængende del op igen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com