Klatring og blomstrende vinstokke til haver

November 27

Klatring og blomstrende vinstokke til haver

Ofte overset i haven, vinstokke tilføje et strejf af lodrette interesse, og de er perfekte til dækker utiltrækkende værftet funktioner, udfylde en nøgen plet, tilføjer interesse til en væg eller give romantiske skønhed til en havepavillon eller arch. Med så mange vinstokke at vælge imellem, er det sværeste at beslutte at plante! Følgende er nogle af de mest almindelige blomstrende vinstokke, der vokser i det meste af USA. Alle vil give farverige blomster og omdanne din have med deres skønhed.

Star Jasmine

På trods af navnet star jasmine er ikke medlem af familien jasmin, men dens blomster har en meget stærk, jasmin-lignende duft. Det vil sejlgarn omkring et espalier eller hegn, og kan nå 20 fod lange. Bladene er mørkegrønne, og de hvide blomster vises i foråret i voldsom klynger. Anlæg hvor du vil kunne nyde den søde duft. Star jasmine er ikke særlig omkring jorden, tåler fuld sol gennem lys skygge og kræver moderat vand.

Blåregn

Blåregn er en smuk woody vinstok, dækket i duftende, mund-lang klynger af lys-lilla blomster hver forår. Blåregn er meget tung og hurtig-voksende, og er bedst støttes på et fritstående espalier. Beskære hver vinter for at styre sin voldsom vækst. Beskæring hjælper også øge blomstring. Omhyggelig opmærksomhed på befrugtende vil belønne dig med bountiful blomster, som vil plantning i et sted med fuld sol. Blåregn kan være temperamentsfuld, og hvis ikke passet korrekt, vil skuffe med par blomstrer.

Trompet Gedeblad

De fleste honeysuckles er meget velduftende og yderst attraktiv for kolibrier. Der findes flere typer af kaprifolier, herunder den vining trompet kaprifolium. Trompet Gedeblad vokser godt når støttet mod en væg, hegn eller espalier, og det kan nå op på 10 til 20 fod. Det vil tolerere nogle skygge, og foretrækker fugtig, veldrænet jord. De røde blomster vil trække kolibrier som en magnet, men dette er en af de få nonfragrant honeysuckles. Voldsom blomsterne vil gøre op for der mangler, men og give lys farve til din værftet midten af foråret gennem sommeren.

Årlige vinstokke

Årlige vinstokke giver hurtig vækst og farve for bare et år. Perfekt til bare pletter, der dækker en uinteressant hegn eller blot tilføje et strejf af skønhed til din værftet, de er billige og nemme at dyrke. Nogle populære årlige vinstokke, der kræver lidt pleje og gøre godt i de fleste dele af landet omfatter nasturtiums, formiddag herlighed, sweet ært, sort-øje Susan og moonflower. Holde godt vandes, give gødning, og Træd tilbage mens disse blomstrende skønheder omdanne din værftet i en frodige paradis.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com