Sådan lå porcelæn fliser på beton

November 27

Æglæggende porcelæn flise over beton kan gøres. Dog skal du sørge for at dine målinger er præcise og at du har forberedt den betongulv, før du starter. At have den rigtige type gulv finish kan have stor indflydelse på holdbarheden af dit gulv.

Instruktioner

•Rough beton gulvet op. Hvis du om porcelæn flise indendørs, kan du springe dette trin. Det vil hjælpe thinset holde sig til konkret bedre. Bruge sander og en groft grus til ru op hele gulvet. Du kan bruge kort, tandbørstning bevægelser til at gøre dette. Feje konkrete ren. Du skal slippe af med alle støv fra slibning og andre snavs og debris.

•Mix din thinset mørtel og din injektionsmørtel. Generelt, dette blot indebærer tilsætning af vand. Men, nogle typer af mørtel og injektionsmørtel kommer med en hærdning agent, og forskellige fabrikanter kræver forskellige mængder af vand. Henvise til emballage til nøjagtige målinger. Når injektionsmørtel er blandet, kan det gå i injektionsmørtel taske. Mørtlen kan stå i en plastik badekar.

•Lay dine fliser. Planteskovl nogle af thinset mørtel på beton. Begynder i et hjørne, lå en porcelæn fliser, således at der er omkring 1/3 tommer mellem væggen og flisen. Bruge injektionsmørtel taske til at lægge en tynd streg af fuger omkring flisen. Dette vil forsegle det på væggen og skitsere de udvendige kanter. Du kan derefter placere to flere fliser ned med deres kanter lige i kanten af injektionsmørtel linje. Fortsat om flise, skitserer hver efterfølgende flise med injektionsmørtel og derefter om flere flise ud for det, tilføje mørtel når det er nødvendigt til konkrete nedenfor. Tryk på brikkerne på plads, sagte men fast. Du vil udvide udad fra hjørnet. Tør ned nogen fliser, at får injektionsmørtel på deres toppe, og bruge de rengøring klude også fjerne noget støv eller snavs fra emballage inden du trykker på fliserne på plads. Lad gulvet sæt. Dette kan tage flere dage. Du bør ikke gå på gulvet i mindst 72 timer.

•Seal injektionsmørtel. De fleste injektionsmørtel forsegle simpelthen sprays på injektionsmørtel. Hvis du foretrækker selv, kan du male det på med en lille børste. Dette vil forhindre injektionsmørtel løfte fra fliserne og forårsager dit gulv til knæk eller Skift.

Tips & advarsler

  • Selvom du arbejder inde, vil dette arbejde går hurtigere hvis du gør det på en tør dag.
  • Arbejde i et godt ventileret område.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com