Indendørs planter der er resistente over for Spider mider

November 27

Spider mider er snigende lidt bugs, der angribe stort set enhver plante, hvor som helst i USA, enhver tid. Der er ingen planter, der er helt resistente over for spider mider. Voksen og nymfe Mider suge saft fra undersiden af bladene af planten de angribe. Dette viser sig som gule pletter på undersiden af bladene, undertiden med stropper, nogle gange uden. Som angreb skrider frem, blade turn gul eller bronze og få brune kanter. Strop, der bliver tydeligere som planten får overtaget.

Pothos plante

Pothos anlægget er indfødte til Sydøstasien jungler, hvor den modnes på 40 fod eller mere. De fleste mennesker har planter, der hænger 6 til 8 fod i deres hjem. Det er en populær stueplante, fordi det er nemt at tage sig af. Den foretrækker at tørre ud mellem vandingerne, det kræver ikke meget lys, og det kun skal være repotted hvert par år.

Spider plante

Spider plante kommer fra Sydafrika, hvor det ofte vokser i klipperne. Spider planter er normalt brogede med hvide og grønne blade. De sender ud skud, som blomstre og derefter blive baby spider planter. Disse vil rod sig til nærliggende jord hvis. Babyer kan afskære og potteplanter eller bruges som udplantningsplanter. Spider planter gerne være nær et vindue men foretrækker ikke at blive udsat for middagssolen. Spider plante kan lide at tørre ud mellem vandingerne og foretrækker at være root bundet i sin gryde. Det er nemt opdelt når er tid til repot, gør dette til en nem plante at pleje.

Spider mider og disse anlæg

Hvis nogen af disse planter får spider mider, er den nemmeste måde at behandle dem at sætte dem i badekarret og sprøjte dem med lunkent vand til at vaske spider mider. Sørg for at lede spray under bladene og få dem så rene som du kan. Efter bad, spray blade og jord med Neem olie. Dette kommer fra Neem træ i Indien og er en økologisk insekticider og frastødende.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com