Sådan bruges en papirkurv pumpe til at tømme en gammel cisterne

August 20

En cisterne er en stor underjordisk tank bruges til at holde vand. Disse kampvogne bruges i områder, hvor grundvandet ikke er egnet til konsum. En vand lastbil bringer en belastning af frisk vand til home og afløb vandet i cisternen via en fylderøret. Hvis anden grund vandet bliver forurenet, skal du fjerne vandet fra tank. Men fordi en cisterne er normalt begravet i jorden, er der ingen afløbsventil. Som et resultat, skal du pumpe vand ud af tanken med en affald pumpe.

Instruktioner

•Tag låget fra den cisterne fyldstof hul. Fælles landbrugspolitik er normalt lavet af beton og er i gennemsnit et par fod i diameter. Hvis det er nødvendigt, skal du bruge en anden person til at hjælpe dig med at fjerne låget.

•Tie en plumb bob eller en vægt til bunden af en streng og lavere streng i cisternen. Markere på strengen, når vægten rører bunden og trække strengen. Måle fra vægten til at mærke på strengen med et målebånd til at bestemme dybden af cisternen. Tilføje fem fødder til denne måling. Det resulterende tal er længden af inlet-slangen du nødt til at pumpe vandet ud af cisternen.

•Kontrollér specifikationer på pumpen for at sikre, at det har strøm nok til at pumpe vandet. Denne måling kaldes headroom. Hvis frihøjden på pumpen er mindre end længden af slangen skal du, få en større pumpe.

•Sæt inlet-slangen til indløbsstuds om affald pumpe og derefter knytte en outlet slange på udgangsporten på pumpen. Outlet slange længde afhænger af hvor du ønsker at dræne vand til. Sørg for at du dræne vandet væk fra enhver bygninger for at forhindre udsivning i fundamentet.

•Drej affaldet pumpe på og pumpe alt vandet ud af cisternen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com