Sådan installeres en regn tagrende med et drop kant

November 28

Tagrender er en nødvendighed på næsten alle moderne hus. Tagrender vil reducere risikoen for, at din maling, pletten og andre strukturer vil blive ødelagt af vandskade. Nogle mennesker vil betale store beløb at have teknikere installerer deres tagrender. Du installerer din egen gutter er et nemt job, at mange mennesker kan gøre på egen hånd i no mere end et døgn. Du installerer din egen tagrender på et hus med en drop kant kan opdeles i et par enkle trin.

Instruktioner

•Mark det højeste punkt i rendestenen 11/4 inches under drop kanten med et stykke kridt. Placerer mærker med din kridt langs overfladen, flytter mark 1/2 tommer lavere end den tidligere mærke hver 10 fod, så vandet vil flyde til downspout.

•Find spær haler bag fascia. Placer en mark på hver andre spær hvor spær haler er placeret. Bor en 1/2-inch-diameter hul igennem fascia og ind i spær halen på hver mærkning. Skru fascia parentes i disse mærker med en 1/4-inch lag skrue og sørg for, at mindst 2 inches går ind i spær.

•Klippe din tagrende i passende længde, at huske på, at de fleste tagrender, gå rundt om hjørner forbinde med en 45-graders vinkel. Hvis du har brug at overlappe to tagrender for at få den passende længde af en løbetur, overlapper dem ved 8 inches og forbinde dem ved hjælp af en 3/8-tomme-lange, stål skrue eller pop nitter.

•Sæt afrundede kanter til hver af enderne af rendestenen, det ikke vil være at gå rundt om hjørner eller tilsluttet en downspout. Sikre kanter til tagrenden af overlappende dem med 5 inches og bruger pop nitter til stramt sikre kant på plads.

•Klippe downspout huller. Brug i slutningen af en af nedløbsrør til at tegne en skitse på den laveste del af du kører. Brug en sav til at skære ud af stikkontakten, så du kan installere din nedløbsrør.

•Slip tagrender i parentes langs fascia. Placer tagrender, så bagkant lægger lidt bag din drop kant. Sikre tagrender til parenteserne ved hjælp af en 1-tommer lange, stål maskine skrue og flanger møtrik.

•Anvend en 3-tommer-dækkende strimler af aluminium dækker leddene i din tagrende og bruge pop nitter til at trække det stramt på plads. Fold enderne af aluminium strips under tagrenden at sikre du ikke skære dig selv når rengøring eller reparation af dine tagrender.

•Tilslut din nedløbsrør til de områder, som du tidligere skåret ud. Sikkert dem på plads ved hjælp af din pop nitter og sørge for, at de flugter med dine tagrender. Tilføje en lille del af rendestenen til downspout hvor du ønsker at placere den endelige afløb.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com