Sådan Fix trappe slidbaner adskiller fra væggen

August 22

Efter mange års brug begynder trappetrin at vise slid og ælde. Et af de mest almindelige problemer er løs trapper, der begynder at trække væk fra væggen. Dette er et af de enklere trappe slidbane problemer at løse, fordi det ikke indebærer udskiftning slidbanen selv. Med hjælp fra et par lag skruer, kan slidbanen blive trukket tilbage tæt til væggen.

Instruktioner

•Klippe et 12 x 12 tommer kvadrat ud af gips loft under trappen ved hjælp af en gipsvæg så. Tage et højdepunkt inde med en lommelygte til at se, hvad rammen inde ser ud. Skære drywall langs rammen med en gipsvæg sav og fjerne den.

•Køre den en stud finder langs væggen under trappen. Mark placeringen af hver mur stud du finde.

•Drill en pilot hul igennem den trappe nederdel bestyrelsen under trappen og ind i hver mur stud. Bruge en boret lidt mindre end diameteren af lag skruer du vil bruge. Vedhæfte en møtrik driver til din boremaskine og drive et lag skrue gennem hver pilot hul til at trække trappetrin slidbaner stramt til væggen.

•Sæt et rør af silikone caulk i en caulk pistol og fjerne spidsen med en hobbykniv. Køre en perle af caulk langs sømmen hvor nederdel bestyrelsen møder muren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com