Sådan transplantation georginer

November 28

Sådan transplantation georginer

Georginer dyrkes for deres imponerende blomster. Disse planter er hjemmehørende i Mexico og producere blomstrer op til 12 inches i diameter, der har en daisy-lignende udseende. Der er også dobbelt-grafitmine sorter. Georginer findes i hver farve, men ægte blå, så der er en, der er sikker på at passe ind i din blomsterhave. Georginer er opformeret enten af frø eller rod division, men den hurtigste og enkleste måde at tilføje georginer din have er at omplante stiklinger fra en havecentre eller børnehave til din senge.

Instruktioner

•Forbered et godt afdrypning haven bed i fuld sol når alle faren for frost er gået i foråret. Læg et 2-tommer lag kompost over sengen derefter anvende 2 pounds af 5-10-15 analyse gødning per hver 100 kvadratfod af sengen. Indtil kompost og gødning i top 8 til 10 inches af haven.

•Dig plantning huller til samme dybde som objektbeholderen børnehave og lidt bredere. Space huller tre til fire fødder fra hinanden i giant og høje dahlia sorter og én til to fødder fra hinanden for alle andre sorter.

•Grasp dahlia af stænglen tæt på jordoverfladen og pull pot off rodklump med anden hånden. Indstillet af dahlia i plantning hul på den samme dybde, det var i sin børnehave pot. Refill hullet med jord og let komprimere det omkring dahlia med dine hænder.

•Installer en 4-fods høje spil bag hver sort, høj eller kæmpe dahlia. Drive staven seks til 12 inches i jorden umiddelbart efter plantning, da dette forhindrer root skader, der kan opstå senere.

•Kapacitet georginer umiddelbart efter omplantning så nogen luftlommer i jorden omkring rødderne udfylde. Fortsæt til vand som nødvendige for at holde jorden fugtig, men ikke klæg. Vand én til to gange ugentligt indtil top 6 inches af jorden føles fugtig, når du holder din finger ind i det.

Tips & advarsler

  • Begynde at binde georginer til bålet, når de er ene fod høje. Binde planterne løst, så du ikke skader dem.
  • Barkflis omkring planterne med 1 til 2 inches af økologiske muld hvis ukrudtet er et problem i din dahlia seng.
  • Tunge, vandlidende jorder vil dræbe georginer. Undgå over vanding og ikke plante i områder udsat for stillestående vand.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com