Om linealer

November 29

Linealer er et uvurderligt værktøj bruges af de fleste mennesker på et eller andet i næsten hvert job. Fås i en bred vifte af materialer og konfigurationer, herskere er en væsentlig og uundværlig del af hverdagen. Linealer, bånd og pinde bruges i klasse værelser, business kontorer og hospitaler. Evne til præcist læse og bruge en lineal er en færdighed, der vil tjene en individuel godt gennem sin levetid.

Betydning

Evnen til at læse en lineal er en færdighed, som du skal bruge på en næsten daglig basis. Hvad enten det er i dit job, hobbyer eller diverse hjem projekter, tillade herskere os at præcist bestemme målinger. Den ydmyge og enkel lineal har gjort meget for at hjælpe advance civilisation som helhed. I virkeligheden, vi godt kan stadig være i en mørkere alder uden dem. Faktisk er den mørke tidsalder, hvor linealen kom ind i sin egen. Målinger var oprindeligt baseret på længden af kongens fod--for foden-- og hans udstrakte arm for værftet. Som man kan forestille sig, var basere målinger på en individuel problematisk i bedste fald. Behovet for universal måling gav vej til tolv tommer måling for en fod og tre fødder for en gård. Den moderne lineal var på vej.

Funktion

De standard herskere, vi bruger hver dag er også kendt som den engelske eller imperial lineal. Disse linealer er opdelt i inches, og hver tomme er yderligere opdelt i halv inches. Yderligere markeringer angives typisk til en fjerdedel og en-ottende forøges. Afhængigt af lineal, kan der være yderligere notationer til sekstendedele. Mere specialiserede herskere vil engang vise 30-sekunder og 60-fjerdedele.

Typer

Herskere tage mange former og længder. Nogle af de mest almindelige og udbredte omfatter standard lineal, værftet stick, tape regel, folde lineal og målebånd. Dog findes herskere også trykt på mange maskiner og værktøjer, herunder Save, Symaskiner, scannere, laboratorieudstyr og kontormaskiner. Herskere er endda gået virtuelle og er almindeligt forekommende i mange tekstbehandlingsprogrammer og de fleste grafikprogrammer.

Størrelse

Herskere er fremstillet i en bred vifte af størrelser, der passer til både generelle og specifikke formål. For eksempel, er ét stykke lomme herskere designet til at passe i en skjortelomme og skal anvendes til måling af små maskindele eller til laboratoriebrug. Den mest almindelige type af lineal måler nøjagtigt én fod.

Overvejelser

Der er mange konfigurationer tilgængelige, når du vælger en lineal. Programmet vil typisk diktere slags lineal til at blive brugt. For kontorarbejde, kan en kortere heldragter lineal muligvis lavet af en klar plast materiale være bedst egnet. Tøj designere kan ansætte brug af en kort lomme dimensioneret lineal, en værftet stick og en længere klud tape lineal. Den korrekte længde af linealen kan gøre en enorm forskel i udførelsen af et job eller opgave.

Advarsel

Der er kun én bestemt type af lineal, der kræver en vis omhu, når du bruger. Forår indlæst bånd operere ved hjælp af en sammenrullet foråret har til huse i en plastik eller metal kabinet. For at hente disse metal bånd, en knappen er trykket ned. Dette tillader fjederspændingen til at spole båndet tilbage. Undervejs spole kan båndet hente med en hastighed, der er tilstrækkeligt til at forårsage en klippe eller laceration at fingre og hænder. Også forsigtig at slutningen af båndet ikke piske tilbage og strike operator's ansigt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com