DIY: Glas Block vindue projekt

November 29

DIY: Glas Block vindue projekt

Glasblokke kan skabe attraktive og usædvanlige vinduer. De giver lys og giver mulighed for privatliv, samtidig også giver den plads, de bruges i en følelse af stil. Installere dit eget glas-blok vindue er et ambitiøst projekt, der kan kræve hjælp fra fagfolk. Men med de rigtige værktøjer og tilstrækkelig omhu og tålmodighed, dette er et projekt, som en person med gennemsnitlig murværk færdigheder kan udrette.

Vælg en stil

Du kan oprette en række forskellige udseender med glasblokke. Blokke kommer i både fordrejet og klare stilarter. De klare stilarter tilbyder et klart overblik gennem glasset, men er ikke god til personlige formål. De forvrængede stilarter er gennemsigtig. De tillader lys at passere igennem og beskyttelse af personlige oplysninger. Forvrænget glasblokke kan også have en række forskellige udseender afhængig af hvordan forvrængningen er oprettet. Nogle muligheder omfatter diamond forvridninger, bølge forvridninger og cirkulær forvridninger.

Blokke fremstillet af forskellige materialer kræver et andet sæt af færdigheder, murværk. Aktiveret glasblokke kræver særlige færdigheder til at installere, og bør overlades til en professionel entreprenør. Lysere vægt akryl og tyndere glas sorter er nemmere at installere, og er inden for den gennemsnitlige boligejer tekniske færdigheder.

Den nemmeste installation, kan du købe pre-made glaspaneler, der installerer meget det samme som et almindeligt vindue.

De rigtige værktøjer

Hvis du planlægger at arbejde med individuelle glasblokke, vil du kræve en antallet af forsyninger, herunder glas blokke selv-et målebånd, en hobbykniv, en silikone pladser, plast tracking og plastik afstandsstykker. Sporing og afstandsstykker bruges til sæde og jævnt plads glasblokke. Du kan også bruge speciale mørtel beregnet til glasblokke. Hjem forbedring butikker ofte bære glas block installation kits, der har alle de forsyninger, du bliver nødt til at fuldføre projektet. For begyndere er det den vej at gå.

Forskellige glas block producenter leverer forskellige anbefalinger, når du arbejder med deres materialer, så vær sikker på at modtage deres instruktioner i betragtning.

Installation af glas Block

Hvis du arbejder med individuelle glasblokke, er der nogle særlige overvejelser at gøre. Glas præsenterer en glat overflade, i modsætning til mursten, så mørtel du bruger mellem glasblokke ikke vil overholde glasset som mørtel gør at en mursten. Hvis du opbygger projektet for høj før lade mørtel til fuldt sæt i de lavere dele, risikerer du skred. Bygge to eller tre niveauer højt, og derefter lade mørtel sat helt, før du fortsætter.

Hvis du bruger afstandsstykker snarere end mørtel, skal du et glas block fugemasse at gøre blokke og leddene overholde sammen.

Korrekt installeret glas block er air tight, som øger energieffektiviteten. En lufttæt forsegling kan ikke være ønskværdigt i nogle værelser, selv om, såsom en kælder, der huser en ovn. I lokaler, der kræver luftstrøm, Sørg for at rumme dine planer der har brug for. Dette kan betyde, installere en blok glasrude, der kan drejes for at åbne. I kælderen, kan du overveje at installere en 4-tommer stykke PVC slange i en af de nederste vindue hjørner til at tillade en forbindelse med en forbrænding pipe til at bringe din varmeapparater luftstrømmen de har brug for.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com