Ideer til at skjule ting i garager

November 29

Ideer til at skjule ting i garager

Garagen er ofte det sidste rum i et hus at få opmærksomhed. Du kan bruge det til at gemme alt du er usikker på, hvad de skal gøre, indtil endelig du ender med at parkere din bil på gaden. I stedet for at behandle pladsen som en catch-all område at stuve dit rod, organisere det så at du kan holde alle dine ting skjult væk men stadig let at finde. Denne måde, vil du kunne bruge din garage til opbevaring af dine ejendele og din bil.

Opbevaringsskabe

En finurlig variation på mere traditionelle opbevaring kasser og tremmekasser, montere nogle atletisk stil stuverum i din garage. Du kan endda holde tingene i det uvisse med traditionelle låse til et look der er både stilfuld og potentielt praktisk; for eksempel, hvis du har små børn, kan du holde dem ud af ætsende og ætsende materialer ofte holdt i garagen. De lyse farver mange stuverum kan også føje en interessant accent til et rum, der er som regel temmelig kedelig. Den indbyggede ventilation er en ekstra bonus, holder dine ting bliver muggen eller beskadiget af fugtighed.

Mærket skuffer

Skufferne er et glimrende middel til at holde mindre varer ude af syne, men let tilgængeligt. Som et alternativ til åbne hylder, giver skuffer dig mulighed for at skjule grimme værktøjer eller rod; i modsætning til bokse er hylder relativt let at få adgang til. Forbedre denne gyldne middelvej ved at holde din skuffer, pænt stemplet. Hvis du dedikerer en stor plads i garagen til mange små skuffer, kan etiketter give dig hurtig adgang til dine ting. En stilfuld og fleksibel tilgang, skal du male fronter af skuffer med blackboard-effekt maling. Du vil kunne mærke med kridt, ændre når det er nødvendigt.

Double-Duty containere

Hvis du allerede bruger garage til at gemme isen kister, lad kølere, kufferter eller kister, disse beholdere tjene dobbelt told ved at fylde dem med din assorterede ejendele. Tror næsten når de beslutter, hvor til at sætte hver ting. For eksempel, kunne du holde stranden elementer i en stor køler, fordi du ofte brug for køligere og stranden ting på samme tid. Hvis du har containere til potteplanter, holde havearbejde redskaber inde i dem. Undgå at sætte sjældent brugte genstande som ferie dekorationer i en container, du bruger regelmæssigt.

Se høj og lav

At få tingene fra gulvet er ofte det første skridt til at maksimere din garage opbevaring potentielle. Vurdere hvilke emner tage op de mest gulvplads og afgøre, hvilke af dem du kan hænge overhead eller sætte i hængende placeringer, hylder, skuffer og kabinetter langs væggene. Reserve enhver tilgængelig gulvplads til usædvanligt tunge eller unwieldly emner. Letvægts ting såsom beach redningsflåder og sjældent anvendte elementer såsom holiday dekorationer kan gå på robust hylder monteret overhead.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com