Hvorfor er mine tomater udtørringen & døende?

November 30

Hvorfor er mine tomater udtørringen & døende?

At have en smuk have fuld af friske grøntsager ikke blot giver dig og din familie mad, det har også en følelse af realisering bundet til det at vide, at du lægger tid og kræfter til at lykkes i at dyrke mad. Ikke alle planter er skabt lige, og du skal have de relevante voksende betingelser, herunder vand, gødning og temperatur, for dine planter til at blomstre. Hvis din tomatplanter tørre op og dø, analysere enkelte aspekter af din havearbejde rutine.

Temperaturforandringer

Tomater er meget følsomme over for ekstreme ændringer i temperatur, både lav og høj. Når dagtimerne temperaturen er over 90 grader Fahrenheit, kan ikke anlægget bestøve. Blomstrer skal bestøve for at leve og uden det, de falder og dør. Det samme sker hvis natten temperaturen falder under 55 F eller over 75 F.

Fugtighed

Luftfugtighed er en anden faktor tomater skal blomstre. De bedste vækstbetingelser opstår, når relative luftfugtigheden varierer fra 40 til 70 procent. Tomater er tilbøjelige til at dø, hvis de oplever betingelserne for lav luftfugtighed, fordi klæbrighed er nødvendigt for pollen til at holde sig til stigmatisering af anlægget.

Vand

Tomat rødder trænger gennem jorden på dybder fra 3 til 5 fod og har brug for ordentlig fugt til dyb rod. Overdreven tørre og våde forhold forbyde anlægget ordentligt rodnet, påvirker væksten og forårsager planter til at dø. Du kan forhindre dette ved korrekt vanding området i perioder med tørre forhold.

Tunge frugt

Mens du ser viser din tomatplante med masser af blomster på den succes, det kan også være en årsag til bekymring. Hvis din plante har for mange blomster på det, skal de konkurrere mere med hinanden for at få de rette næringsstoffer, især på mindre planter. Hvis du har sunde frugter på planten, vælge det til at tillade anlægget for at omfordele ressourcer til andre blomstrer for sundere vokser.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com