Hvordan til at identificere sukker ahorn træer

November 30

Bedst kendt for sin søde sukkerholdige sap, sukker ahorn er et fælles træ i New England, staterne omkring de store søer, mid-Atlantic stater og Canada, hvor dens blad vises på nationalflaget. Sap er ofte høstet til fremstilling af ahornsirup. Ikke alene er sukker ahorn nyttig men tiltalende æstetisk samt; ligesom bladene af andre løvfældende træer ændre blade af sukker ahorn farve i efteråret. Ikke særligt udstyr er nødvendige for at identificere dette træ; et udsnit af sine blade vil gøre.

Instruktioner

•Estimate Træets højde. Sukker ahorn vokse 70 til 90 fod høj, selv om nogle nå højder på 100 fod eller mere.

•Undersøg afbarket. Barken af sukker ahorn er grå-brun. Sukker maples har glat bark når unge, men udvikle ru lodrette riller og lange smalle plader, der skræl langs siden, som de bliver ældre.

•Undersøg sine blade. Sukker Ahornblade har 3 til 5 inches lang og fem lapper, hvoraf den største har kun et par tænder. Forbindelser mellem fliger er U-formet, lavvandede og glat, i modsætning til forbindelser mellem lapper af røde ahornblad, som er V-formet og takkede. Bladene er mørke-grøn selvom undersiden er lysere end oversiden; venerne på undersiden kan være lidt behårede, mens resten af bladet bliver glat. Bladene bliver gule til orange eller røde i efteråret.

•Undersøg dens blomster (hvis det er forår). Blomster af sukker ahorn er små og gul-grøn og mangler kronblade; de hænge fra slutningen af slanke stængler i klynger i foråret.

Tips & advarsler

  • Den nemmeste måde at skelne sukker ahorn fra røde ahorn er bladene.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com