Sådan Treat insekter i potteplanten jord

November 30

Sådan Treat insekter i potteplanten jord

Insekter elsker varme og fugt, så jorden af potteplanter stueplanter er et paradis for dem. Hvis din houseplants er befængt med insekter, er der af udryddelse og kontrolmetoder. For mest almindelige stueplante jorden skadedyr er naturlige produkter effektive. For sværere at dræbe skadedyr er kemisk behandling eller jord udskiftning nogle gange nødvendigt. Det er vigtigt at fange insekter, før de skade plantens rødder ikke kan repareres, så du ser dine planter nøje for tegn på insekter er den bedste forebyggende foranstaltning.

Instruktioner

• Lad den tørre jord ud så meget som muligt, helst indtil den er helt tør. At holde jorden tør mellem vandingerne vil dræbe svamp myg, der lever af den svamp, der vokser i våd jord.

•Mix Bacillus thuringiensis (BT) Ifølge etiketten retninger. Tilføj 1 teskefuld opvask flydende pr 1 gallon af blandingen. Udføre en jord gennembløde ved at hælde løsningen gennem beholderen tre gange. BT er en bakterie, der smitter og dræber svamp myg larver og æg.

•Mix insektbekæmpelsesmidler sæbe efter etiket retninger og gennembløde jord ved at hælde det gennem beholderen tre gange. Denne løsning dræber Springhale larver, men ikke deres æg så Gentag program hver 10 dage indtil de er udryddet.

•Kontrollér en opløsning af flydende systemiske insekticider med acephat, ifølge etiketten retninger. Tilføj 1 teskefuld opvask flydende pr 1 gallon af løsning til at hjælpe det stick til jorden. Gennemvæde jorden med løsningen til at styre root bladlus, Sølvfisk og unge kakerlakker. Dette er en vedvarende pesticid, der varer i lang tid i jorden, så én ansøgning er tilstrækkelig.

•Lay kakerlak fælder omkring store potteplanter stueplanter at fange kakerlakker, der lever i jorden. Hænge klæbrige fælder fra grene og lægge dem på jordoverfladen af indendørs planter at fange voksne svamp myg.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com