Hvordan man forebygger ænder fra at komme i svømmehaller

August 26

Hvordan man forebygger ænder fra at komme i svømmehaller

I foråret og sommeren har ænder en irriterende vane med at overtage private pools, når ingen er omkring. Ænderne vil efterlade fjer i din pool samt generere affald, som vil gøre din pool både usundt, grimme og lugtende. Heldigvis er der flere nemme trin til forhindre ænder fra landing i din pool og behandle det som deres eget personlige Dam. Hvis du ikke har en pool dække, måle dimensioner af din pool og overveje at købe én, da det ville højlig afholde ænder fra føres ind i vandet.

Instruktioner

•Træk en pool dække over swimmingpoolen når det ikke er i brug, hvis du har en. Ænderne vil ikke kunne komme forbi en fuld længde pool dække, eller vil de forsøge at, som de foretrækker åbent vand.

•Sæt flåd, flåder og andre akvatiske legetøj i poolen, fylder så meget af det åbne vand som muligt. Ænder kan lide ikke blokeret vand, og alle objekterne vil gøre det ud som poolen er i brug, som også er en stor afskrækkende på ænder.

•Stræk sikkerhed reb på tværs af swimmingpoolen på forskellige vinkler. Dette vil narre ænder til at tro at vandet i poolen er fuld.

• Lad din hund i baghaven ofte i løbet af foråret og sommeren, hvis du har en. Hunde vil gø ad, jage, og skræmme væk ænder, og efter et par møder ænder vil sandsynligvis være uvillige til at gå i nærheden af poolen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com