Sådan børnesikkert IKEA kommode skuffer

December 1

IKEA kommode skuffer kræver børnesikring foranstaltninger som enhver dressers ville, hvis du ønsker at holde dit barn sikkert. Mens IKEA kan give nogle af de nødvendige til børnesikkert visse kommode modeller tilbehør, nødt du til at købe de fleste Sikkerhedstilbehør separat. Når børnesikring enhver kommode, er det meget vigtigt, at det er sikret, så dit barn ikke kan klatre det eller trække kommoden på sig selv. Og placere beskyttelse på enhver uslebne kanter forhindrer dit barn fra unødvendige stød og slag.

Instruktioner

•Hold objekter ud i toppen af en IKEA kommode til at forhindre dem fra at falde på dit barn. At have objekter oven på kommoden gør det også mere fristende for dit barn til at forsøge at klatre kommoden.

•Sæt anti-tip møbler stropper til IKEA kommode og væggen. Nogle IKEA-kommoder kommer med stropper eller du kan købe dem separat. Skrue stropper i toppen af kommoden og derefter ind i en stud i væggen; Brug en stud finder til at finde en stud.

•Installer låsning stropper på hver side af hver skuffe eller installere skuffe låse inde i hver skuffe til at forhindre dit barn i at åbne dem. Låsning stropper sikre enderne lukkede på hver skuffe, mens skuffe låse er placeret inde i hver skuffe--normalt med en i begge ender. Begge er sikret med skruer eller klæbemiddel.

•Adhere skum edge vagter på de øverste kant af dresser at beskytte dit barn mod såre selv hvis hun støder ind i kanten.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com