Sådan fjernes gamle Cellulose Isolering

December 1

Sådan fjernes gamle Cellulose Isolering

Cellulose Isolering er en loose-fill isolering sort, som er meget effektiv til at holde en ideel r-værdi i dit hjem. Det er almindeligt anvendt til at isolere loftet rum, fordi det er så nemt for boligejerne at installere sig selv. Men, nogle husejere rive og tilføje for meget isolering til deres loftsrum rum. En r-værdi 60 for et loftsrum rum er normalt tilstrækkeligt. Mere end der kan betragtes som overkill. Du kan fjerne overskydende cellulose isolering med en høj kapacitet våd/tør støvsuger.

Instruktioner

•Træk en høj kapacitet våd/tør støvsuger (ofte kaldet en butik vakuum) op til loftsrum rum ved at binde et reb til det og trække det efter du er i loftsrum rum. Hvis fjerner isolering af vægge, skal du skære et hul i muren mellem hvert sæt af studs at fjerne isoleringen. Sørg for at du har nok forlængelse ledning længde at nå hele det rum, hvorfra du vil fjerne isoleringen.

•Vacuum op den cellulose isolering, flytter fra den ene ende af rummet til den anden. Hvis du har cellulose isolering i vægge, bruge en lang slange forlængelse for vakuum og vakuum mellem hvert sæt af studs.

•Tøm vakuum ud regelmæssigt så du ikke mister suge eller er nødt til at beskæftige sig med træsko i vakuum rør mens du arbejder.

•Tag unødvendige cellulose isolering til en lokal returpapir center til rådighed.

Tips & advarsler

  • Ved hjælp af en våd-tør vakuum vil tillade dig at fjerne cellulose isolering, der er våde, fugtige eller mugne.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com